Nieuws / Artikelen met het woord

58205 artikelen gevonden. Artikel 8951 tot 8955
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Pond 30 procent minder waard

Het Britse pond daalde dit jaar aanzienlijk wegens de bezorgdheid dat Groot-Brittannië uit de Europese Unie zal stappen. Dit belemmert de handel en ontmoedigt de buitenlandse investeringen. Mochten de Engelsen op 23 juni tegen ’s werelds grootste interne markt stemmen dan verdriedubbelt de kans op een recessie.

Het pond daalde ten opzichte van de dollar met 3,3 procent de eerste drie dagen van afgelopen week. Dat was de grootste drie-daagse daling sinds juni 2009 en het zal hoogstwaarschijnlijk de week eindigen als slechtst presterende week voor het pond sinds 2010.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Schauble: “Stop met monetaire en fiscale stimulering”

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schauble heeft gezegd dat alle landen zich moeten weerhouden van meer monetaire en fiscale stimulering. Daarmee leggen landen volgens Schauble namelijk het fundament voor een nieuwe crisis.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Deutsche Bank: Het is tijd om goud te kopen

De goudkoers is dit jaar al flink gestegen, maar volgens analisten van Deutsche Bank is het nog steeds gerechtvaardigd om goud te kopen. Toenemende stress in het financiële systeem, de dreigende toename van het aantal wanbetalingen op bedrijfsleningen in de Verenigde Staten en het risico van een scherpe waardedaling van de Chinese munt zijn volgens analisten van de bank reden om veilige havens op te zoeken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

12 Tips van de superrijken

Rijk worden is een ding, rijk blijven is iets anders. Veel mensen geloven nog steeds dat rijkdom vanzelf komt. Helaas is dat voor de meeste mensen niet het geval. 2/3 van ’s werelds miljardairs bouwden zijn/haar fortuin zelf op.

Dit zijn 12 tips van de superrijken om je op weg te zetten naar eeuwige rijkdom.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Beleggen in goud en zilver: 3 tips van 3 experts

Goud en zilver presteren uitstekend in 2016. Veel beleggers vragen zich dan ook af of het nog de moeite is om op de trein te springen. Rick Rule, David Morgan en Ross Beaty zijn 3 doorwinterde experts als het op goud en zilver aankomt.

Dit is hun advies.