EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8951 tot 8955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 juni 2016

India betaalt met euro’s voor olie uit Iran

Iran accepteert voortaan alleen maar euro’s voor de olie die ze aan India verkoopt, zo verklaarde Seyed Mohsen van het Iraanse oliebedrijf National Iranian Oil Company. Dat is een significante ontwikkeling, omdat het de rol van de euro als nieuwe wereldmunt versterkt. In het verleden betaalden Indiase raffinaderijen nog met roepies en dollars voor de olie uit het Perzische land.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 15 juni 2016

Populariteit zilver terug op niveau van 2011

Vermogensbeheerders stappen weer massaal in zilver, want uit cijfers van Bloomberg blijkt dat de voorraad zilver van ETF‘s bijna weer op recordhoogte staat. Beleggers hebben hoge verwachting van het edelmetaal, dat sinds het begin van dit jaar al met een kwart in prijs gestegen is.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 15 juni 2016

Duitsers zijn goudmijn voor Nederlandse toeristenindustrie

Het meeste geld dat door buitenlandse toeristen in Nederland wordt besteed, komt van Duitse vakantiegangers, dagjesmensen en zakenreizigers. In 2015 gaven zij 4,9 miljard euro uit, op een totaal van 10,2 miljard euro dat toeristen in Nederland besteedden.

Jaarlijks vieren een kleine vier miljoen Duitsers in Nederland vakantie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 juni 2016

Wat je niet leert tijdens je studie: 4 waardevolle tips!

Binnenkort studeren tienduizenden jongeren weer af. Dan breekt de tijd aan om al het geleerde in praktijk te brengen. Solliciteren, hard werken en een glansrijke carrière is geboren. Het eerste salaris is uiteraard snel op, maar wat veel pas afgestudeerden niet beseffen is dat dit juist niet de tijd is om het uit te geven. Maar om het te investeren in de toekomst. Of in ieder geval: om slim met je geld om te gaan.

Lees hier de vier beste adviezen:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Voorzitter Bilderberg: ‘Extreem hoge kans op ‘Brexit’

Henri de Castries, de CEO van verzekeringsmaatschappij AXA en voorzitter van de veelbesproken Bilderbergconferentie, vreest voor de verdere ontrafeling van de EU indien de Britten op 23 juni tegen een verlengd verblijf in de Unie stemmen.

Dat heeft hij gezegd daags na de beëindiging van de jaarlijkse conferentie, die dit jaar in Dresden plaatsvond. Voor België nam naast premier Michel en ondernemer Thomas Leysen dit jaar ook sp.a-politica Yasmine Kherbache deel.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs