EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8961 tot 8965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 mei 2016

Anonymous valt Griekse centrale bank aan

De Griekse centrale bank is het doelwit geworden van een cyberaanval door de hacktivistengroep Anonymous, waardoor de website gisteren verstoord werd. Dat verklaart een woordvoerder van de Griekse nationale bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 4 mei 2016

Miljarden aan leningen voor Griekenland hebben vooral Europese banken gered

Griekenland raakt maar niet uit de crisis, ondanks alle hulpprogramma's. Eén van de verklaringen daarvoor is simpel: minder dan vijf procent van de miljarden aan leningen kwam volgens een studie in de Griekse begroting terecht. Met de rest werden de Europese banken gered.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 4 mei 2016

Value8 sjoemelde met winstcijfers

Investeringsmaatschappij Value8 van Peter Paul de Vries heeft gesjoemeld met de winstcijfers en de zaken mooier voorgesteld dan ze werkelijk waren. Dat schrijft financieel analist Roel Gooskens op de site Follow the Money. Hij dook in de jaarcijfers van de afgelopen drie jaar en concludeerde dat de winst voor meer dan 100% bestaat uit het herwaarderen van de de deelnemingen die Value8 heeft in verschillende bedrijven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 4 mei 2016

China wil import goud eenvoudiger maken

China wil de procedures om goud te importeren vereenvoudigen, zodat het makkelijker wordt om goud uit het buitenland te importeren. De nieuwe regels gelden vanaf 1 juni en hebben betrekking op de goudhandel in Beijing, Shanghai, Guangzhou, Qingdao, Nanjing en Shenzhen. In de praktijk betekent het dat de hoeveelheid papierwerk en administratie sterk verminderd kan worden.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 4 mei 2016

ECB vergadert over afschaffing 500-eurobankbiljet

Het einde van het 500-eurobankbiljet lijkt in zicht. De Europese Centrale Bank (ECB) vergadert woensdag over het afschaffen van het meest waardevolle biljet in de eurozone. 

Het einde van het 500-eurobankbiljet lijkt in zicht. De Europese Centrale Bank (ECB) vergadert woensdag over het afschaffen van het meest waardevolle biljet in de eurozone. 

De verwachting is dat de bestuursleden van de centrale bank stemmen voor afschaffing, zo meldt persbureau AFP. Directielid Benoît Cœuré stelde eerder al dat er geen reden is om de coupure te behouden. 

Critici zeggen dat het lilakleurige biljet vaker wordt gebruikt door criminelen dan door consumenten. Volgens statistieken van de ECB vertegenwoordigen 500-eurobiljetten 3 procent van alle briefjes in omloop, maar 28 procent van de waarde.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs