EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8976 tot 8980 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Video: ECB toont trots hoe ze onze koopkracht vernietigt!

Een poging van de Europese Centrale Bank om haar aankoopprogramma’s te verdedigen leidde enkel tot het tegenovergestelde effect. De marketingvideo toont aan hoe wereldvreemd de ECB is.

Een poging van de Europese Centrale Bank om haar aankoopprogramma’s te verdedigen leidde enkel tot het tegenovergestelde effect. De marketingvideo toont aan hoe wereldvreemd de ECB is.

Om de kritiek op haar gelddrukprogramma’s wat te doen bedaren maakte de ECB een video om uit te leggen hoe haar manipulatie van de markten juist werkt.

In de video nemen ze ons mee naar de ruimte waar de handelaars van de ECB de trades uitvoeren.

We krijgen een ruimte te zien met Bloomberg Terminals, waar een achttal mensen hard werken om onze koopkracht te vernietigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Venezolanen slaan online aan het ruilen door crisis

Door het instorten van de lokale economie is geld in Venezuela amper nog iets waard en voorraden in winkels zijn binnen no-time weg. Inwoners zijn dan ook massaal online aan het ruilen geslagen om toch aan hun boodschappen te komen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Er dreigt een nieuw bankschandaal te ontstaan in Spanje

Tijdens de financiële crisis was de Spaanse banksector een van grootste slokkoppen voor financiële steun. Sindsdien is Spanje en de banksector een schoolvoorbeeld geworden van de manier waarop je een crisis moet aanpakken, althans zo lijkt het. Maar schijn bedriegt en in Spanje nog veel meer.

De laatste jaren kende de Spaanse banksector al verschillende schandalen. Er werd niet alleen €240 miljard slechte leningen in een apart fonds gestoken, er was ook het schandaal rond Bankia en een schandaal rond een uitgifte van preferente aandelen (o.a. aan kinderen en mensen met Alzheimer). Maar de 6e grootste bank van Spanje, Banco Popular, gaat nu nóg een stap verder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Dit is een supernova die op een dag zal exploderen

De rente op 10-jarige staatsleningen van Duitsland, ging vanmorgen voor het eerst negatief.

De rente op 10-jarige staatsleningen van Duitsland, ging vanmorgen voor het eerst negatief.

Beleggers die deze obligaties kopen, lenen hun geld voor een periode van 10 jaar aan de Duitse overheid en krijgen aan het einde van deze periode minder terug.

Deze activa worden dus niet gekocht voor de onderliggende winstgevendheid (die is er namelijk niet).

Het enige waarop kopers kunnen hopen, is dat er een nog grotere zot opduikt dan hen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Goudmijnaandelen op een belangrijk keerpunt

Dit is een zeer interessante periode voor goudmijnaandelen. Na jaren lang besparen, kosten verlagen, schulden afbetalen en reorganiseren, komen veel goudmijnen op een punt dat ze weer aan groeien kunnen denken. Dit kan door interne projecten uit te breiden of door overnames. We leggen je uit wat dat betekent voor de aandeelhouders.

Nadat de goudprijs gestegen was tot meer dan $1.900 per ounce leken de bomen tot in de hemel te groeien voor de goudmijnen. Een enorme schuldenberg, slecht management en een daling van de goudprijs met 40% zorgde voor een van de donkerste periodes in de geschiedenis. Maar sinds begin dit jaar brandt de lamp opnieuw en worden de vooruitzichten weer positief.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs