EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8981 tot 8985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Goudprijs in Britse pond 29% hoger in zes maanden

De goudprijs in het Verenigd Koninkrijk is de afgelopen zes maanden met 29% gestegen naar het hoogste niveau sinds 2013. Door de dreiging van een Brexit staat de waarde van het Britse pond onder druk, waardoor de goudprijs in deze valuta veel harder gestegen is dan in andere valuta. Kijken we naar de goudprijs in euro’s, dan zien we dat deze sinds het begin van dit jaar 16,4% gestegen is.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Nieuw: Queens Beast 2 troy ounce zilveren munt

De Britse Royal Mint heeft met de Queens Beast een nieuwe zilveren munt met een gewicht van 2 troy ounce op de markt gebracht. De munt is twee keer zo dik als de normale beleggingsmunten en is daarmee een interessante verschijning. De gekartelde rand en de dikte geven de munt een robuuste uitstraling.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Grafiek: Zo hoog is de werkloosheid in de VS

Het laatste banencijfer uit de Verenigde Staten was in één woord samen te vatten als een teleurstelling, maar dat kan ook gezegd worden van het herstel van de Amerikaanse arbeidsmarkt sinds het uitbreken van de financiële crisis. Dat komt omdat mensen die langdurig werkloos zijn en die niet meer actief naar werk zoeken volgens de statistieken niet meer als ‘werkloos’ beschouwd worden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Zwitserland leent voor 50 jaar goedkoper dan VS voor een maand

Zwitserland betaalt minder geld voor een lening met een looptijd van vijftig jaar dan wat de VS betaalt om voor voor een maand geld te lenen. Een opmerkelijke ontwikkeling, als je bedenkt dat de Verenigde Staten nog steeds de grootste economie ter wereld is. Beleggers zoeken naar een veilige haven en lenen hun geld daarom liever uit aan Zwitserland dan aan de VS.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Allianz: Bubbel in Duitse staatsobligaties dreigt

Verzekeraar Allianz voorziet een bubbel in Duitse staatsobligaties en wil daarom meer bedrijfsobligaties gaan kopen. Dat zegt Andreas Gruber, de man die verantwoordelijke is voor het beheer van de beleggingsportefeuille van de Duitse verzekeraar, in een interview.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs