Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 8981 tot 8985
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 20 februari 2016

Lagarde volgt zichzelf op aan hoofd van IMF

De Franse Christine Lagarde (60) blijft nog vijf jaar aan het hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Het IMF zette vandaag het licht op groen voor een tweede ambtstermijn voor huidig topvrouw Lagarde.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 februari 2016

Stel deze 5 vragen vóór je een huis koopt

Er zijn goede redenen om een huis te kopen, maar soms zijn er ook goede redenen te vinden waarom het beter is om geen huis te kopen. Een huis kopen brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Het is dus belangrijk dat je er klaar voor bent.

Ben je van plan een huis te kopen, is het aan te raden eerst deze 5 vragen te stellen:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 februari 2016

7 strategieën om een fortuin te verdienen

Geluk zit soms in een klein hoekje, een fortuin ook. Je hoort en leest altijd over de grote miljonairs van bedrijven. Maar er zijn ook gewone mensen, misschien zelfs een van je buren of iemand uit je familie, die op een eenvoudige manier een fortuin opbouwden.

Een fortuin opbouwen is geen immense opgave, maar je moet wel de juiste strategie ontwikkelen. En die strategie is voor iedereen anders. We geven alvast 7 voorbeelden, maar de kracht van rijkdom is doen wat bij je past. Dat is de enige manier om het vol te houden. (Als het past, mag je natuurlijk ook meerdere strategieën toepassen)

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 februari 2016

Hier kan je betalen met een biljet t.w.v. €6.400!

Stemmen gaan op om het biljet van 500 euro uit omloop te halen. Maar er zijn alternatieven genoeg, wat denkt u bijvoorbeeld van een biljet met een waarde van €4.500?

Na 14 jaar gaan er stemmen op om het biljet van 500 euro uit omloop te halen. Allerhande drogredenen worden aangehaald.

Zo zou het criminele activiteiten in de hand werken. Van witwaspraktijken, tot drugsdeals en terrorisme.

Vreemd dat dit nu pas na 14 jaar een probleem wordt! Al die tijd zijn er euro’s gebruikt in criminele en niet criminele activiteiten. Maar in 14 jaar was er nooit sprake van één ding…

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 19 februari 2016

Patrick Beijersbergen: de olie-industrie zou best een bubbel kunnen zijn

Verschillende bedrijven in de steenkoolindustrie waren miljarden waard, maar werden in korte tijd bijna waardeloos. Oliemaatschappijen kunnen hetzelfde overkomen, denkt Patrick Beijersbergen.

Het kan snel gaan met reputaties. Zo ben je hoeksteen van de portefeuille en zo ben je het Feyenoord van de beurs. Van de dertig grootste Nederlandse bedrijven heeft nu alleen de NS nog een slechtere reputatie dan Shell. Ben van Beurdens opmerking ‘ik pomp alles op wat ik kan’ was geen briljante marketing.