EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8981 tot 8985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 mei 2016

Correctie in de mijnen gestart?

Het is hard gegaan met de mijnen. Heel érg hard.

Het is hard gegaan met de mijnen. Heel érg hard.

GDX, de leidinggevende ETF in de sector, steeg van $12,40 eind januari naar $26,16 enkele dagen geleden.

Een plus van 110,9% op een paar maanden tijd.

Heel wat beleggers stonden langs de zijlijn verbaasd te kijken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 mei 2016

Iedere maand gratis geld op je rekening? Het komt dichterbij.

Het idee van een basisinkomen krijgt steeds meer aanhangers. Over heel de wereld staat het idee al op verschillende agenda’s. Met een basisinkomen krijgt iedereen iedere maand gratis en voor niets een bepaald bedrag op zijn rekening. De vraag is echter: worden we daar lui of productiever van?

Een basisinkomen is zoals sociale zekerheid voor iedereen. Bepaalde delen in Europa staan al op het punt dit idee in praktijk om te zetten. Maar ook in Canada en Zuid-Amerika speelt men met het idee om een soort van basisinkomen in te voeren. De dag dat iedereen gratis geld krijgt van de overheid komt dus dichterbij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 mei 2016

Britse huizencrisis kan mogelijk de volgende financiële crisis inluiden

De afgelopen vijf jaar zijn de huizenprijzen in Londen met 50% toegenomen. Britse banken hebben in 2015 voor meer dan 1 biljoen Pond uitgeleend voor hypotheken, waarvan 70% aan nieuwe leningen. Als deze bubbel barst, zal dit leiden tot een nog grotere financiële crisis dan die van 2007.

Nog vers in het geheugen ligt het jaar 2007. Toen leidde de zgn. ‘sub prime’ hypotheken tot een financiële schuldencrisis met als gevolg dat overheden wereldwijd moesten ingrijpen om de banken overeind te houden. Sindsdien leunt het broze herstel bijna volledig op de financiële sector, welke op haar beurt afhankelijk is van de hypotheekmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 mei 2016

Column Kees de Kort | Een matig jaar

Over de hele wereld worden economische voorspellingen naar beneden bijgesteld. 2016 wordt een slechter jaar dan 2015, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 5 mei 2016

Ron van der Does: hoe laag kan dollar zakken?

De dollar is dit jaar aanzienlijk in waarde gedaald. Vooralsnog lijkt hier geen einde aan te komen. De vraag is echter hoe lang andere landen nog toestaan de eigen munt in waarde te laten stijgen tegenover de dollar, signaleert Ron van der Does.

De daling van de Amerikaanse munt komt vooral tot uitdrukking in de dollar-index, afgekort bekend als de DXY, en laat de waarde van de munt zien tegenover een mandje van valuta´s. De mand wordt samengesteld door een zestal valuta’s van handelspartners van de Verenigde Staten.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs