Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 8986 tot 8990
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 26 januari 2016

Bitcoin, een mislukt experiment? (Tuur Demeester)

Volgens, Econoom en Bitcoin belegger van het eerste uur, Tuur Demeester is de huidge blocksize discussie eigenlijk een richtingenstrijd. Wordt Bitcoin een tegenhanger van Paypal/Visa of gaat Bitcoin het nieuwe digitale goud worden? In zijn artikel op Express Business gaat hij verder in op deze vraag. Ik raad ook zeker aan om de Cryptoshow podcast van 18 januari luisteren waarin hij uitgebreid ingaat op deze kwestie. Twitter

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 26 januari 2016

Ierland vraagt Groot-Brittannië in de EU te blijven

Als de Britten volgend jaar besluiten uit de Europese Unie te stappen, dan zou dat ernstige economische gevolgen voor Ierland hebben. Die waarschuwing liet de Ierse minister-president Enda Kenny maandag in Londen horen.

Kenny is in Londen, waar hij een ontmoeting heeft met zijn Britse ambtgenoot David Cameron.

De Ierse republiek, zo zei Kenny, heeft meer te verliezen door een zogenoemd Brexit dan Groot-Brittannië zelf. Het besluit de Europese Unie te verlaten, zou vooral Noord-Ierland treffen, economisch maar ook politiek.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 26 januari 2016

Dit gebeurde er in de commoditysector

De commoditysector was de sector die in het jaar 2015 het meest wist teleur te stellen. Een onderzoek van BHP Billiton maakt duidelijk waarom de energieaandelen vorig jaar zo hard zijn afgestraft. De olieprijs was namelijk de slechtst presterende commodity binnen de commoditysector.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 januari 2016

De 2 beste activa wanneer aandelen vallen als een baksteen

[...]

Goud schijnt nog niet zoals in 2011 maar het gele edelmetaal staat wel zo’n 5% hoger dan in het begin van het jaar. Het herstelt hiermee stilletjes aan zijn status van veilige haven in turbulente tijden.

Ten tweede is het ook belangrijk om een deel cash geld te hebben. Cash brengt niets op, maar het verliest op korte termijn ook geen waarde. En cash geld geeft je de mogelijkheid om waardevolle activa te kopen aan een fractie van de prijs van enkele maanden geleden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 januari 2016

7 onmisbare eigenschappen die (bijna) alle rijke mensen hebben

Vaak mis begrepen, maar dikwijls met een vette bankrekening. Succesvolle, rijke mensen zijn niet zover gekomen door met de kudde mee te lopen. Ze accepteren emotionele en financiële ups en downs, ze dragen het risico van falen maar ze willen vooral slagen op hun eigen manier.

Rijke mensen hebben vaak verschillende eigenschappen met elkaar gemeen, zonder dat ze het zelf beseffen. Ben je al rijk, check even of het klopt. Ben je nog niet rijk maar wil je het wel worden, kijk hoe je onderstaande eigenschappen kunt aanleren.

Iedereen kan rijk worden, maar niet iedereen kán rijk worden.