EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8991 tot 8995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 12 juni 2016

€500 over? Dan is dit de beste manier om het te investeren

€500 klinkt niet veel, maar de mogelijkheden om hier een veel groter bedrag van te maken zijn verrassend. Op het website van Fool.com geven drie bloggers de volgende suggesties:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 12 juni 2016

Referenda lossen niet alles op

The Economist meent dat referenda slechter zijn (dan de representatieve democratie) en dat ze de democratie niet verbeteren. Dat ze niet alleenzaligmakend zijn, dat is zeker terecht. Maar ze kunnen de werking van een democratie wel voelbaar verbeteren. Of dat ook lukt, dat hangt onder meer van enkele voorwaarden af.

Stel je eens voor, een referendum waarin u en ik kunnen beslissen dat politieke mandatarissen slechts voor maximaal één mandaat betaald mogen worden. Zegt het u wat?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 12 juni 2016

Lufthansa Cargo schrapt 800 jobs

Lufthansa wil zo'n 800 banen schrappen bij haar vrachtdochter. Meer dan de helft - 500 - van de ontslagen vallen in Duitsland, zo maakte het luchtvaartbedrijf vandaag in Frankfurt bekend. Wereldwijd werken er 4.600 mensen bij Lufthansa Cargo.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 12 juni 2016

Steeds meer mensen zien het belang van goud in

De goudsector is bezig aan een prachtig beursjaar. Zo is de vraag naar goudproducten de afgelopen maanden enorm hard toegenomen. En dit is uiteraard het gevolg van de enorm goede start van de goudprijs. De goudprijs is dit jaar al met 16 procent in waarde gestegen en dit rendement zou de komende maanden wel eens verder kunnen gaan oplopen.

De reden dat de goudprijs dit jaar al zo flink in waarde is gestegen, komt door het feit dat er enorm veel onzekerheid in de markt aanwezig is. Aan het begin van dit beursjaar kregen we nog te maken met een flinke koersval en daarnaast hangen er op dit moment enorm veel geopolitieke spanningen boven ons hoofd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 12 juni 2016

Het bestaan van de Eurozone wordt bedreigd door de ECB

Deutsche Bank is met een vernietigend rapport naar buiten gekomen waarin te lezen valt dat de Eurozone op dit moment wordt bedreigd door de Europese centrale bank. U leest het goed, het bestaan van de Eurozone wordt bedreigd door een intern probleem.

De Duitse zakenbank signaleert dat steeds minder mensen vertrouwen hebben in de daadkrachten van de ECB. De Europese centrale bank, onder leiding van Mario Draghi, heeft de afgelopen maanden meerdere stimulerende maatregelen doorgevoerd, maar de echte werking hiervan blijft vooralsnog uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs