EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8991 tot 8995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Mysterie bitcoinoprichter opgelost?

Craig Steven Wright, een Australische ondernemer, heeft onder meer tegenover de BBC aangegeven dat hij de man is achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto, de oprichter van de bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Binladen Group ontslaat 77.000 buitenlandse werknemers

Het Saoedische bouwconcern Binladen Group, een familiebedrijf opgericht in 1931 door de vader van de vijf jaar geleden gedode voormalige al-Qaida-leider Osama bin Laden, heeft 77.000 buitenlandse werknemers aan de deur gezet. De bouwgroep kampt met ernstige financiële problemen, zo bericht de krant al-Watan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

De onvermijdelijke vraag na de TTIP-leaks: komt het vrijhandelsverdrag er nog wel?

De TTIP-documenten die Greenpeace in handen kreeg, tonen aan dat de onderhandelingen tussen de Verenigde Staten en de EU over het vrijhandelsverdrag TTIP stroef verlopen. De kans is bovendien groot dat de kritiek door de onthullingen nog verder zal aanzwellen.

Bijna vier jaar wordt er nu in het diepste geheim onderhandeld over TTIP. Vanaf maandag liggen plotseling honderden documenten over het verdrag op straat: Greenpeace heeft dossiers in handen gekregen, en die op internet geplaatst. Dat zou weleens grote gevolgen kunnen hebben voor de onderhandelingen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Column Kees de Kort | Loze kreten

Innovatie: iedereen is er gek op, maar in de praktijk komt er maar weinig van terecht, merkt BNR-macro-econoom Kees de Kort op.

Innovatie: iedereen is er gek op, maar in de praktijk komt er maar weinig van terecht, merkt BNR-macro-econoom Kees de Kort op.

"Iedereen heeft altijd zijn mond vol over innovatie, productiviteit, belángrijk, groei, ba ba ba, je kent het wel, startup, disruptie", somt BNR-macro-econoom Kees de Kort op.

Intussen blijkt nu uit een grote enquête van Grant Thornton onder het internationale bedrijfsleven dat minder dan 15 procent dit jaar meer aan Research & Development besteedt dan vorig jaar. De Kort: "Dus we besteden wel, alleen: groeien en méér, dat is heel beperkt."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Goudprijs loopt op tot hoogste niveau sinds begin 2015

De goudprijs is maandagochtend opgelopen tot het hoogste niveau sinds begin vorig jaar.

De goudprijs is maandagochtend opgelopen tot het hoogste niveau sinds begin vorig jaar.

De zwakke economische groei trekt beleggers al maanden naar het veilig geachte edelmetaal en die lijn werd aan het begin van de nieuwe week doorgezet.

De goudprijs piekte in de ochtendhandel op 1300,88 dollar per troy ounce (31,1 gram). Daarmee werd de grens van 1300 dollar voor het eerst sinds eind januari 2015 doorbroken. Begin dit jaar stond de prijs nog op circa 1060 dollar.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs