EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8996 tot 9000
Geplaatst op: donderdag 10 maart 2016

Twitter verwijdert tweets met marktgevoelige informatie

Twitter heeft een aantal berichten verwijderd die marktgevoelige data bevatten, zo bericht de Wall Street Journal. Het Amerikaanse Petroleum Institute maakte bij de sociale netwerksite melding van een aantal twitter berichten, waarin de wekelijkse cijfers over de Amerikaanse olievoorraden genoemd werden

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 maart 2016

Draghi: “Whatever it takes”

Vandaag geeft de ECB meer duidelijkheid. Komt er meer stimulering of niet? Hier alvast de voorpagina van het Duitse Handelsblatt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 maart 2016

Grafiek: Sterke toename contant geld in Eurozone en Zwitserland

Het aantal bankbiljetten in omloop in de Eurozone is sinds 2012 met 23% toegenomen, terwijl de hoeveelheid contant geld in Zweden in dezelfde periode juist met 30% daalde. De volgende grafiek van uit het laatste kwartaalrapport van de BIS laat zien dat met name in de Eurozone de hoeveelheid contanten sterk is toegenomen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 maart 2016

‘Trumpxit’ risico: Credit Suisse verlaagt dollar vooruitzichten

Credit Suisse bestempelt de Amerikaanse verkiezingen van dit jaar als “toxisch”. De bank verlaagde haar vooruitzichten voor de dollar omdat een mogelijk “Trumpxit” betekent dat de greenback risicovoller zou kunnen blijken dan gedacht.

Is het mogelijk dat presidentskandidaat Donald Trump reeds een effect heeft op bepaalde koersen? Volgens Credit Suisse wel want sinds Super Tuesday op 1 maart is de dollar vrij zwak niettegenstaande Amerikaanse macrodata vrij gunstig en beleggers positief geluimd waren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 maart 2016

In deze sectoren kan je heel veel geld verdienen

Iedereen kan rijk worden. Er is geld genoeg in de wereld, er is enkel een tekort aan mensen die groot genoeg denken (Grant Cardone). Het is mogelijk om miljonair te worden in elke industrie, van olie tot frisdrank, maar sommige sectoren geven je meer kans dan andere.

De beste sector om heel veel geld te verdienen is de financiële sector. Wereldwijd telt de financiële sector 267 miljardairs of 15% van het totaal. De meeste miljardairs zijn hedge fund managers zoals George Soros of David Tepper.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs