EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 91 tot 95 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Gehate uitkeerfraudeur en lottomiljonair officieel beschuldigd van fraude met vals ticket. Bye jackpot?

Een Brit die bijna tien jaar geleden de grote lottojackpot won, is in verdenking gesteld van fraude. Edward Putman (53) zou het miljoenenbedrag hebben binnengereven met een vals ticket. Het is de zoveelste controverse rond een man die in Groot-Brittannië al gehaat wordt

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

IMF-topvrouw Lagarde gaat niet naar ECB of EU

Christine Lagarde, directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), zal geen toppositie accepteren bij de Europese Centrale Bank (ECB) of de Europese Unie. Er werd gespeculeerd dat zij opvolger zou kunnen worden van ECB-president Mario Draghi of voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Goud/Zilver Ratio bereikt hoogste niveau sinds oktober 2008

De goudmarkt is opnieuw door het merendeel van de beleggers aan de kant geschoven. De prestatie van het gele edelmetaal van de afgelopen maanden heeft een einde gemaakt aan de hoop op een verdere stijging van de goudprijs. Tijdens al het koersgeweld ontging de meeste beleggers dat zilver nog harder geraakt werd.

De goudprijs noteert op dit moment 8% onder het slot van 2017. Wat maar weinig beleggers weten is dat het verlies voor de zilverprijs het dubbele bedraagt. De zilverprijs kende een goede start van het jaar, maar brak tijdens de zomer door alle steunpunten heen. En daardoor is het verlies opgelopen tot 16%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Eerste Amerikaanse lobbygroep voor cryptovaluta is een feit

Grote Amerikaanse cryptovalutabedrijven richten een lobbyclub op, die hun belangen over moet brengen aan beleidsmakers en toezichthouders. De Blockchain Association zou de eerste lobbyorganisatie voor deze bedrijfstak worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

“Nog twee Fed-renteverhogingen zijn dodelijk voor de markt”

De algemene verwachting is nog steeds dat de Amerikaanse centrale bank nog twee keer dit jaar de rentestand zal gaan optrekken. Toch is de situatie de afgelopen weken enigszins veranderd gezien de invloed die Trump heeft uitgeoefend op de Fed. Mochten de twee renteverhogingen wel doorgevoerd worden, dan kan dat dodelijk zijn voor de markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs