Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 91 tot 95
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 22 november 2017

Persconferentie Poetin, Erdogan en Rouhani over Syrie

De regeringsleiders van Rusland, Turkije en Iran hebben gezamenlijk een verklaring naar buiten gebracht over de toekomst van Syrië in de regio. In deze persconferentie zegt Poetin dat het grondgebied van Syrië gerespecteerd dient te worden en dat het aan de Syrische bevolking is om te beslissen over hun eigen regering.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 21 november 2017

Assad brengt bezoek aan Poetin

De Syrische president Assad bracht begin deze week een bezoek aan de Russische stad Sochi voor een ontmoeting met zijn Russische collega Poetin. Tijdens deze bijeenkomst feliciteerde Poetin de Syrische president met zijn overwinning op de terroristen en op de bevrijding van het land, terwijl Assad zijn Russische collega bedankte voor de militaire steun tijdens deze oorlog.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 21 november 2017

Turkije dreigt Amerikaanse radarsystemen weg te halen?

Turkije dreigt een belangrijk Amerikaans radarsysteem van haar grondgebied weg te halen, indien de Verenigde Staten zich niet aan de afspraak houden om de reeds bestelde F-35 gevechtsvliegtuigen te leveren aan Turkije. Dat schrijft de Turkse krant Yenisafak. Deze kwestie vindt haar oorsprong in de aankoop van het Russische S-400 raketsysteem door Turkije, een stap die bij haar bondgenoten binnen de NAVO niet in dank werd afgenomen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 21 november 2017

Groen licht voor oliepijpleiding Keystone

TransCanada heeft toestemming gekregen van de Amerikaanse staat Nebraska voor de aanleg van de omstreden oliepijpleiding Keystone XL. Het Canadese pijpleidingenbedrijf zet daarmee een belangrijke volgende stap richting de daadwerkelijke bouw, waar al jaren over wordt gesteggeld.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Google wil Russia Today en Sputnik uit zoekresultaten verbergen

Google wil haar zoekmachine zodanig aanpassen dat de nieuwsberichten van Russia Today en Sputnik minder prominent zichtbaar worden in de zoekresultaten. Dat zei de topman van het bedrijf, Eric Schmidt, afgelopen zaterdag tijdens het Halifax International Security Forum in Canada. Hij liet weten geen voorstander te zijn van censuur, maar wel van het ‘rangschikken’ van de zoekresultaten op de zoekmachine.