Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 91 tot 95
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 9 februari 2018

Van zero to hero: Binance CEO wordt op minder dan een jaar miljardair

Wie snel rijk wil worden, moet een cryptobroker uit de grond stampen. Minder dan een jaar geleden lanceerde Changpeng Zhao de cryptobroker Binance. Sindsdien groeide Binance uit tot de grootste cryptobroker ter wereld en steeg zijn persoonlijk fortuin tot boven $1 miljard.

Changpeng Zhao draagt een zwarte hoodie en is de grootste eigenaar van Binance. Hij is zo’n beetje de Mark Zuckerberg van cryptoland. En net als de oprichter van Facebook staat ook Changpeng Zhao bovenaan de rijkste personen in zijn sector. Volgens de Forbes Richest People In Cryptocurrency List staat Zhao zelfs op de 3e plaats.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 9 februari 2018

Hogere rente maakt beurzen nerveus

De Amerikaanse politici willen nog steeds almaar meer geld uitgeven en dus gaan de begrotingstekorten fors omhoog en daarmee ook de rente, verwacht macro-econoom en BNR-economiecommentator Kees de Kort.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 9 februari 2018

Gazprom: "Europa moet meer Russisch gas importeren om tekort te vermijden"

Economie In Europa dreigen een gastekort en flink hoge gasprijzen, als de Europese landen niet meer gas gaan importeren uit Rusland. Dat heeft een hoge bestuurder van het staatsgasbedrijf Gazprom gezegd tegen persbureau Reuters. Vertrouwen op gasinvoer uit de Verenigde Staten heeft volgens hem geen zin.

"We kunnen zoveel gas leveren als nodig is voor Europa, ook al betreden we een nieuwe markt in China, maar Europa moet nu beslissen", stelde Alexander Medvedev, bij Gazprom verantwoordelijk voor de uitvoer naar het buitenland.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 9 februari 2018

Geruchten over hack na urenlange sluiting cryptobeurs

Bezitters van cryptomunten als bitcoin zijn boos op de grote Binance-beurs. Door problemen was de beurs ruim 31 uur gesloten.

Het platform, waar in de digitale munten kan worden gehandeld, zou donderdag aanvankelijk een uur dichtgaan voor onderhoud. De handel op Binance ging uiteindelijk pas vrijdag omstreeks 11.00 uur (Nederlandse tijd) weer, met horten en stoten, van start. 

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 9 februari 2018

18 wordt minder dan 17

De groeiverwachtingen van de Europese Commissie voor de Eurozone zijn naar boven bijgesteld, maar de groei zal de komende jaren toch verder afzwakken. Niet verrassend, zegt BNRs macro-econoom Kees de Kort.