EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9001 tot 9005 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 mei 2016

Wordt het 500 euro biljet afgeschaft?

De Europese Centrale Bank zou van plan zijn de productie van €500 bankbiljetten stop te zetten, zo schrijft de Wall Street Journal op basis van een anonieme bron die vertrouwd is met de materie. Het onderwerp zou volgens de krant vandaag ter sprake komen bij een vergadering van de Raad van Bestuur van de ECB in Frankfurt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 4 mei 2016

Mogelijk dit jaar nog vrijhandelsverdrag tussen EU en Japan

In de onderhandelingen over het vrijhandelsverdrag tussen de Japan en de Europese Unie is vooruitgang geboekt. Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, heeft er vertrouwen in dat het akkoord nog dit jaar kan worden gesloten.

De Japanse premier Shinzo Abe zei dinsdag in Brussel dat een akkoord met hard werk snel mogelijk is. EU-president Donald Tusk benadrukt verder dat politieke wil noodzakelijk is.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Rogoff: Opkomende markten moeten goud kopen

Centrale banken van opkomende markten moeten meer goud kopen, dat schrijft econoom Kenneth Rogoff in een nieuw opiniestuk voor Project-Syndicate. Hij is ervan overtuigd dat het internationale financiële systeem beter zal functioneren als deze landen meer edelmetaal aan hun reserves toevoegen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

De volgende oliecrash komt al in 2023

Momenteel lijden de olielanden veel pijn vanwege de lage olieprijzen. De oorzaken zijn bekend: flinke voorraadoverschotten dankzij nieuwe schalie-technologie alsmede nieuwe productie vanuit Iran en Irak. Toch verwachten diverse analisten dat de prijs zich dit jaar verder zal herstellen. Er kan de komende jaren nog 1 super-cyclus volgen, maar in 2023 kunnen we de volgende grote oliecrash verwachten.

Wat gebeurt er als in plaats van overaanbod de vraag naar olie fors zal dalen door de technologische innovatie van elektrische voertuigen? Superieure elektrische wagens zijn in opkomst, en die kunnen de oliemarkten binnen 10 jaar nog veel meer pijn doen dan nu het geval is. Het is daarom de hoogste tijd voor beleggers om de elektrificatie van voertuigen serieus te nemen, zo stelt Bloomberg in deze video:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Aflossingsvrij maakt niet blij

Veel Nederlandse huiseigenaren lossen niets af op hun aflossingsvrije hypotheek. Dat kan uitdraaien op een financiƫle ramp.

Veel Nederlandse huiseigenaren lossen niets af op hun aflossingsvrije hypotheek. Dat kan uitdraaien op een financiƫle ramp.

Zes van de tien Nederlanders kijken financieel vooruit, toont de Monitor Financieel Gedrag van Wijzer in Geldzaken. Vier van de tien doen dat dus niet. Ze weten niet hoe hun pensioen eruit ziet en hebben geen buffer voor als het tegenzit.

Toch krijgt ook deze groep te maken met dure pech als een echtscheiding, inkomensverlies of onverwachte kosten. Extra kwetsbaar zijn mensen met hoge schulden, bijvoorbeeld doordat ze hun huis financieren met een aflossingsvrije hypotheek.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs