EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9001 tot 9005 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 juni 2016

Brexit-angst weegt op beurzen en pond

De onzekerheid rond het referendum in Groot-Brittannië weegt op de beurzen in Europa en op de Britse munt. Het pond zakte maandag tot het laagste niveau in zeker twee maanden. En ook de aandelen gingen massaal lager. De Bel20 noteerde op de middag ruim 1,7 procent in het rood.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 juni 2016

Zeven bankiers Deutsche Bank veroordeeld voor belastingfraude

Zeven voormalige managers van Deutsche Bank zijn veroordeeld wegens belastingontduiking bij de handel in CO2-emissierechten. 

Zeven voormalige managers van Deutsche Bank zijn veroordeeld wegens belastingontduiking bij de handel in CO2-emissierechten. 

Een van de bankiers moet van de Duitse rechter drie jaar de cel in voor de criminele praktijken. De anderen ontlopen een verblijf in de gevangenis met voorwaardelijke straffen of boetes.

Het gaat om een schandaal dat een aantal jaar terug aan het licht kwam. De Duitse autoriteiten deden hiervoor tot twee keer toe een grote inval bij Deutsche Bank. Aanklagers onderzoeken nog vijftien andere werknemers en oud-medewerkers van het financiële concern. Met drie andere bankiers zijn schikkingen getroffen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 juni 2016

China beleeft zijn 2008

Het Chinese banksysteem groeide in de voorbije 10 jaar met 1.000% waardoor de totale omvang van de bankbalansen nu $34 biljoen groot zijn.

Het Chinese banksysteem groeide in de voorbije 10 jaar met 1.000% waardoor de totale omvang van de bankbalansen nu $34 biljoen groot zijn.

De groei van het banksysteem, en de facto de kredietverlening, lag vele malen hoger dan de onderliggende groei van de economie.

De omvang van de Chinese banken bedraagt nu 340% van het BNP.

Ter vergelijking: in 2008 kwamen de Amerikaanse banken niet verder dan 100% van het BNP.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 juni 2016

Video: hoe je winsten in goud of zilver vastklikken?

In deze Facebook Live sessie bespreekt Piet Vannoppen hoe je je winsten in goud of zilver kan vastklikken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 juni 2016

Deze dingen doen succesvolle twintigers NIET

Het grote voordeel aan jong zijn is dat je snel kunt herstellen van fouten die je maakt. Dit geeft je alle ruimte om het leven te beproeven en te onderzoeken hoe het ‘echte’ leven in elkaar steekt. Dat gezegd hebbende zijn er ook zaken die belangrijk zijn voor de langere termijn, zoals gezondheid en op tijd beginnen met sparen.

Op de website van Business Insider vonden we een mooi lijstje van 15 terugkomende thema’s van zaken die succesvolle twintigers vooral niet doen (of denken):

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs