EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9011 tot 9015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Afstuderen in 2016? Dit moet je doen om miljonair te worden

Met de examens voor de deur, willen we de studenten die dit jaar afstuderen alvast een hart onder de riem steken. Wanneer je als motivatie hebt om ooit als miljonair door het leven te gaan, kan dit je misschien aanmoedigen om toch nog net iets meer je best te doen.

Wanneer je afstudeert, heb je al 1 eigenschap in bezit die alle miljonairs ook hebben: doorzettingsvermogen. Als je met je diploma op zak op zoek gaat naar werk, heb je misschien weinig ervaring met geld verdienen, maar wat je wel hebt, is tijd … veel tijd – tijd om te beleggen. Een beetje geld beleggen van tijd tot tijd kan ook van jou een echte miljonair maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Soros gaat weer beleggen (net op tijd voor de volgende crisis)

George Soros was de voorbije jaren vooral actief als filantroop en liet het beheer van zijn hedge fund over aan anderen.

George Soros was de voorbije jaren vooral actief als filantroop en liet het beheer van zijn hedge fund over aan anderen.

Als je dan plots leest dat hij, op zijn 85ste, terug actief wordt met zijn fonds omdat hij maximaal wil profiteren van de komende crisis, dan let je wel even op.

Zeker omdat Soros het ook al eens deed in 2007. Ook toen was hij officieel met pensioen maar hij kon het toch niet laten om te profiteren van de problemen op de huizenmarkt om een grote slag te slaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

We hebben de ‘war on cash’ al verloren

‘Cash is King’ is een oud gezegde, maar de Koning heeft zijn macht verloren. De maatschappij evolueert steeds meer naar een cashloze maatschappij, ook zonder druk van overheden en centrale banken. Maar de toekomst zonder cash roept meer vragen op dan het antwoorden biedt.

In een wereld zonder cash geld hebben de beleidsmakers de financiële touwtjes in handen en wordt de maatschappij nog meer een slaaf van ‘tijdelijke’ maatregelen. Anderzijds werkt het ook het gebruiksgemak in de hand en zorgen we zelf voor de (r)evolutie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Een nieuw vers dieptepunt

De ECB gaat naast staatsobligaties nu ook bedrijfsobligaties opkopen.

De ECB gaat naast staatsobligaties nu ook bedrijfsobligaties opkopen.

De Kort: 'De ECB zit in een moeras. Ze hebben geen idee waar ze vandaag komen en ze hebben geen idee waar ze heen moeten.'

Stel je voor dat het met de Europese economie weer wat minder minder gaat, zegt De Kort. Hij vraagt zich af wat Europa dan gaat doen. Kees heeft alvast een oplossing: 'We knikkeren deze jongens eruit, en vragen vijftien vrouwen om het bestuur van de ECB te vormen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Steeds meer Denen willen EU-referendum

In Denemarken lijken steeds meer mensen gewonnen voor een referendum over het EU-lidmaatschap, Dat blijkt uit een peiling van Epinion in opdracht van de openbare omroep DR News.

42% van de Denen wil nu stemmen over een verlengd lidmaatschap van de EU. Amper 3 maanden geleden was dat slechts 37%.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs