Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 9026 tot 9030
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

Hij gaf zijn studies op en begon te beleggen met zijn studiebeurs: nu verdient hij 40.000 euro per maand

Elijah Oyefeso is nog maar 21, maar hij heeft nu al zijn schaapjes op het droge. Nochtans gaf hij al snel de brui aan zijn studies. Met zijn studiebeurs begon hij te beleggen en na amper negen maanden verdiende de jongeman tienduizenden euro's per maand. Op zijn achttiende kocht hij zijn eerste Mercedes en op zijn twintigste reed hij rond in een gouden Lamborghini.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

Italiaanse premier zet mutti Merkel op haar plaats

Wat een tijden! Duitsland laat over zich heen lopen in de asielcrisis, met als kers op de taart een massaverkrachting in Keulen op Oudejaarsavond.

Kortom: Duitsland hangt moreel volledig in de touwen, en creëert daarmee een leiderschapsvacuüm. De jonge premier van Italië, Matteo Renzi, ziet nu zijn kans schoon om Merkel van haar morele troon te stoten.

Hij valt haar aan op de asielcrisis. Italië moet miljarden pompen in het Mare Nostrum-initiatief om terroristen vluchtelingen uit de zee te vissen, en moeten dan nog eens een quotum van enkele duizenden bijkomende vluchtelingen slikken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

Deze man heeft bijna 1.500 kredietkaarten

Vindt u het ook vervelend wanneer u aan de kassa staat te wachten achter iemand die op zoek is naar de juiste kredietkaart? Dan moet u maar hopen dat u niet achter Walter Cavanagh uit Santa Clara, Calif staat. Deze man heeft maar liefst 1.497 kredietkaarten.

Walter Cavanagh begon kredietkaarten te verzamelen als een weddenschap met een van zijn vrienden. Nu heeft hij het Guinness World Record van het meeste aantal kredietkaarten op eenzelfde naam. Hij verdient daarmee de titel “Mr. Plastic Fantastic”.

Ondanks dat Walter Cavanagh bijna 1.500 kredietkaarten in zijn bezit heeft, heeft hij nog steeds een bijna perfecte kredietscore. Veel van zijn kredietkaarten hebben verschillende uitgavenlimieten waarvan de laagste $50 bedraagt. In het totaal heeft hij een kredietlijn van $1,7 miljoen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

Nederlandse industrie voelt afkoeling China, maar blijft groeien

De productiegroei in de Nederlandse industrie is na een sterke stijging in de eerste helft van 2015 afgezwakt in de laatste zes maanden van het jaar. De voornaamste oorzaken daarvan zijn de afkoeling van de Chinese economie en de Duitse industrie.

Dat schreef het economisch bureau van ING in een rapport dat dinsdag werd gepubliceerd.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

Banken hebben sinds 2008 half miljoen banen geschrapt

Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 hebben de grote banken gezamenlijk ongeveer 600.000 werknemers ontslagen, zo bericht Bloomberg. Vrijwel alle grote banken hebben duizenden tot tienduizenden arbeidsplaatsen geschrapt door minder lucratieve activiteiten af te stoten. Ook zijn er banen verloren gegaan omdat men wereldwijd meer zaken via internet kan regelen.