EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9046 tot 9050
Geplaatst op: maandag 7 maart 2016

7 zaken die je moet weten voor je een huis koopt

Een huis kopen is voor velen een van de belangrijkste financiële momenten van hun leven. Je mag dus zeker niet over 1 nacht ijs gaan. ‘Hoeveel moet je betalen voor je droomhuis?’, ‘Ga je via een makelaar?’, … het zijn maar 2 vragen waar je wakker van kan liggen.

Wat moet je weten voor je een huis koopt? Begin alvast met deze 7 handig zaken om goed te onthouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 maart 2016

Moeten we weer terug naar kleinschaligheid

 

[...] De overlevingsdrang van de top van de organisatie gaat ten koste van de zorgverlening aan hulpbehoevende cliënten aan de onderkant van de organisatie. Als tenslotte een thuiszorgorganisatie als TSN met 12.000 medewerkers vele duizenden moet ontslaan geeft dit drama duidelijk aan dat uiteindelijk de verzorging van hulpbehoevenden voor een flink deel verloren gaat. Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 7 maart 2016

Negatieve rente levert Zwitserse centrale bank 1,16 miljard Franc op

De negatieve depositorente heeft de Zwitserse centrale bank vorig jaar in totaal 1,16 miljard franc opgeleverd, zo blijkt uit de resultatenrekening die de centrale bank onlangs naar buiten bracht. Commerciële banken betalen momenteel 0,75% rente voor de reserves die ze parkeren bij de centrale bank.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 7 maart 2016

‘2500 banen weg bij Britse dochter RWE’

Energiereus RWE, moederbedrijf van Essent, is van plan 2.500 banen te schrappen bij zijn Britse eenheid RWE npower. De banenreductie is onderdeel van een plan om de financiële prestaties van RWE npower te verbeteren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 7 maart 2016

Revolutie: Duitse bank verkiest cash boven digitaal geld

Volgens het Duitse ‘Der Spiegel’ heeft de Bayerische Sparkassen de opdracht gegeven aan zijn bankfilialen om cash geld te hamsteren in de kluizen van de banken. Op deze manier willen ze de kostprijs van de negatieve rentevoet ontlopen. De war on cash begint een nieuw hoofdstuk.

De Bayerische Sparkassen zou voor het opslaan van al het cash geld een verzekering kunnen afsluiten die €1,5 kost per €1.000. De kostprijs om cash geld te verzekeren ligt dus lager dan de kostprijs om de overtollige reserves bij de ECB onder te brengen. Wie had ooit durven denken dat cash geld in een kluis steken een revolutie in het banksysteem zou kunnen veroorzaken.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs