Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 906 tot 910
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog

Analisten: In alle scenario’s minimaal honderdduizenden doden in oorlog met Noord Korea, en grote kans dat China en Rusland betrokken raken en WO-3 uitbreekt

Kan het ondenkbare nog tijdig worden afgewend?

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

IN KAART: Dit zijn de duurste (en goedkoopste) landen om te wonen

Overal ter wereld betalen mensen de laatste tijd meer voor huizen, met een stijging van wel 6,5 % het afgelopen jaar. De lonen, daarentegen, stijgen minder hard, waardoor wonen duurder wordt. In welke landen zijn de mensen het slechtste (en het beste) gesteld, en hoe zit het in ons land? Deze kaart geeft een beeld van de actuele situatie.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Noord-Korea richt 4 raketten op Guam

Als leider Kim Jong-un het bevel geeft, zullen vier raketten worden afgevuurd naar Guam. Dat hebben de Noord-Koreanen laten weten. De bekendmaking is een nieuwe stap in de escalatie van de verhoudingen tussen de VS en Noord-Korea.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Onzekerheid: de nagel aan de doodskist

In heel veel landen is de situatie op het moment onzeker, en dat heeft gevolgen voor de economische groei op de lange termijn, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Britse centrale bank blijft dierlijke vetten gebruiken in biljetten

De Britse centrale bank, de Bank of England (BoE), zal gebruik blijven maken van biljetten die een kleine hoeveelheid talg bevatten.