EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9071 tot 9075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

Grondstoffen in de lift, positieve trend houdt aan

Hoe slecht het met grondstoffen ging de afgelopen vijf jaar, zo goed gaat het dit jaar met deze beleggingscategorie. De Bloomberg Commodity Index verslaat de prestaties van zowel aandelen als obligaties. De opwaartse trend is vooral te danken aan minder wereldwijde productie, de oplopende inflatie en de groeiende economie van India.

De jaren van ellende lijken achter de rug te zijn, dat beweert alleszins Schroders’ grondstoffenspecialist Geoff Blanning. Het feit dat grondstoffen zulke grote winsten halen, ziet hij als een signaal dat we stilaan een bullmarkt binnensluipen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

De prijs van Bitcoin kan binnenkort pas echt exploderen

Er bestaat een actief waar de correlatie met aandelen volledig uitgesloten is. Dit actief is BITCOIN! Op onderstaande grafiek zie je het bewijsmateriaal hiervoor. Het betreft een correlatiegrafiek, ook wel spreidingsdiagram genoemd, van Bitcoin versus de S&P 500. Dit is erg complexe materie, maar wat u dient te onthouden is het rood omcirkelde cijfer.

Een correlatie varieert tussen 0 en 1, waarbij 0 geen correlatie heeft en 1 de maximale correlatie vertoont. Met een score van 0,037 is de correlatie tussen Bitcoin en aandelen dus quasi nihil, of beter, verwaarloosbaar. Dat wil je als alternatieve belegging zien voor je portefeuille. Een actief dat wars van aandelen handelt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

Langer leven? Spaar dan wel een kwart van je inkomen

Ongeveer de helft van de kinderen die vandaag in de rijke wereld worden geboren, zullen minstens honderd jaar oud worden, maar moeten zich tegelijk grote zorgen maken over de financiering van hun pensioen.

Ongeveer de helft van de kinderen die vandaag in de rijke wereld worden geboren, zullen minstens honderd jaar oud worden, maar moeten zich tegelijk grote zorgen maken over de financiering van hun pensioen.

Dat is de boodschap van het boek ‘The 100-Year Life’ van auteurs Lynda Gratton en Andrew Scott.

In de meeste rijke landen wordt weliswaar gewerkt aan een hogere pensioenleeftijd, terwijl ook de burger wordt gevraagd meer reserves voor de toekomst opzij te zetten, maar die ingrepen zullen volgens de auteurs het probleem niet oplossen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

BREAKING! Europese belastingen weer een stap dichterbij

Het is geen staatsgeheim dat België een van de hoogste belastingschalen ter wereld heeft. Het is ook geen geheim dat er in Europa landen zijn waar de belastingen veel lager liggen. En daar wil Europa iets aan doen. Onder het mom van gelijkheid is Europa bezig met het installeren van een Europees belastingsysteem.

Ierland heeft bijvoorbeeld een vennootschapsbelasting van 12,5%, onder het nieuwe systeem zelfs 6,25% voor bepaalde bedrijven. België heeft een vennootschapsbelasting van 30%. Het is geen wonder dat de economie in Ierland meer investeringen aantrekt dan in België. En dat vindt Europa niet bepaald ‘eerlijk’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

De eenvoudigste manier om slapend rijk te worden

Wat als er een manier was om slapend rijk te worden? Zou jij geïnteresseerd zijn? Als we je zeggen dat de overheid, miljonairs en grote beleggingsfondsen deze techniek gebruiken, zou jij ze dan ook toepassen? Het kost je niet veel tijd en moeite, zo eenvoudig kan het zijn. Slapend rijk word je namelijk door eerst jezelf te betalen.

Sommige zullen zeggen ‘Daar zijn ze weer’? Maar lees even verder en alles zal duidelijk worden. Je kan slapend rijk worden door eerst voor jezelf te zorgen en liefst zonder er bij na te denken. Overheden, miljonairs en grote beleggingsfondsen doen dit ook. Waarom? Omdat het werkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs