EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9071 tot 9075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 april 2016

De bitcoin koers gaat weer door de 400 euro. Wat is er aan de hand?

De bitcoin koers gaat weer door de 400 euro. Wat is er aan de hand? De Bitcoin koers is deze week door de 400 Euro grens heen gebroken, de totale marktwaarde van de Bitcoin is nu meer dan 6 Miljard in Euro's. Vanaf november 2015 schommelde de prijs al vaker rond de 400 euro om er in begin 2016 daadwerkelijk even overheen te gaan. Daarna maakte de prijs weer een flinke terugval. Het is uiteraard ook dit keer weer de vraag of de trend zich zal voortzetten en waarom we uberhaupt zo'n snelle stijging zien in de koers. Laten we eens kort kijken wat er zoal aan de hand is.

Zoals je misschien al her en der hebt gelezen is het de laatste maanden blockchain wat de klok slaat. Iedereen lijkt op de trend te duiken en zelfs politici en bankiers laten zich positief uit over de technologie achter Bitcoin. Deze aandacht voor de Blockchain heeft ook het gevolg dat er meer mensen kennis maken met de Bitcoin waardoor er weer meer potentiele kopers zijn.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 april 2016

90% Japanse bedrijven hebben centrale bank als een van de grootste aandeelhouders!

Japan, ooit een van de meest bedrijvige economieën zit al decennia in het slop. De overheid en de centrale bank ondernemen de ene interventie na de andere. Beetje bij beetje transformeren die dosissen interventie het land in een communistische economie.

Japan, ooit een van de meest bedrijvige economieën zit al decennia in het slop. De overheid en de centrale bank ondernemen de ene interventie na de andere. Beetje bij beetje transformeren die dosissen interventie het land in een communistische economie.

Nikita Chroesjtsjov zei ooit tegen de Amerikanen: “We geven je kleine dosissen socialisme tot je op een dag wakker wordt en merkt dat je communisme hebt.” Dat is precies wat er met Japan nu gebeurt.

Vanochtend werden we wakker en lazen we dat de Japanse centrale bank nu in 90% van de beursgenoteerde bedrijven bij de 10 grootste aandeelhouders behoort!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 april 2016

Saoedi-Arabië is een nieuwe prijzenoorlog gestart

De bijeenkomst van olieministers van zowel OPEC als non-OPEC landen op 17 april in Doha moest eigenlijk wel mislukken. Nog voor de vergadering begonnen was, had de vertegenwoordiger van Saoedi-Arabië het mes al op tafel gelegd.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 26 april 2016

Central Banks may soon start buying silver

In case of emergency, central banks go back to what they know and to what works. Once silver was a monetary commodity for central banks, today only investors buy silver. Central banks have little to none silver, but things can change – fast. In case of emergency, silver can reclaim its monetary status.

Most investors will see you as a fool when you say central banks can start buying silver even when they aren’t interested in gold. But when you think a little further, it’s not a crazy idea after all. But first you must understand the meaning of money.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 april 2016

China stevent af op crisis zoals die van 2008

Cijfers van de Bank for International Settlements laten zien dat de totale schulden in de tweede grootste economie ter wereld sinds 2008 explosief zijn toegenomen, van 150 naar 250 procent van het bbp. Een snelle stijging van de schulden is vaak de voorbode van een crisis.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs