EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9096 tot 9100
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

De 3 stappen naar rijkdom die iedere miljonair kent

Waarom zijn de meeste mensen niet rijk? Omdat ze er niet in slagen de juiste stappen te volgen. Veel mensen willen miljonair worden. Maar ze willen dat nu, onmiddellijk en liefst nog zonder veel moeite te doen. Maar rijkdom komt zelden vanzelf, daar moet je 3 stappen voor doorlopen.

Mensen die plots rijk worden door bijvoorbeeld een erfenis of door de lotto te winnen, blijven zelden rijk. Dit komt omdat ze niet begrijpen hoe de wereld van geld echt werkt. Wil je blijvende rijkdom, moet je 3 stappen doorlopen: learn – earn –return met andere woorden: leer, verdien en begin opnieuw.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Spanning loopt op voor ECB-besluit en 5 andere dingen die je moet weten

Stemmingmakerij voorafgaand aan het rentebesluit van de Europese Centrale Bank volgende week. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

1. Volgens de Frankfurter Allgemeine Zeitung overwegen een aantal Beierse spaarbanken hun rekening bij de ECB leeg te trekken en de contanten vervolgens op te slaan in een kluis. De kosten om een kluis met cash te verzekeren zou 0,1785 procent bedragen. Het artikel vermeldt niet wat transport en opslag kost.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Column Kees de Kort | Op de glijbaan

De Brazliaanse economie holt achteruit. En niets wijst erop dat het land daar iets aan gaat doen, stelt BNR-macro-econoom Kees de Kort vast. Hoe lang duurt het nog voordat de hulp van het IMF wordt ingeroepen?

"Het is al erg dat het slecht gaat, maar wat nog veel erger is, is a: dat het versneld slechter gaat en b: dat er geen enkel zicht is op stabilisatie. Helemaal niks. Het maakt niet uit waar je naar kijkt, het is versnellend, versterkend, omlaag", zegt Kees de Kort over Brazilië.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Goud nu officieel in een stierenmarkt

Gisteren piekte de goudprijs eventjes op $1.269,30. Dit is een stijging van $219,70 ten opzichte van het dieptepunt in december. Dit komt overeen met een stijging van 20,90% waarmee de goudprijs in een officiële nieuwe stierenmarkt terecht kwam. Op het moment van schrijven noteert de goudprijs boven $1.270.

Het handelsvolume in goud op de Comex lag met 21 miljoen ounces 50% hoger dan het dagelijkse gemiddelde. Er is duidelijk terug appetijt voor het gele edelmetaal. Dit blijkt ook uit de vraag naar goud-ETF’s. De kluizen van de goud-ETF’s zaten niet meer zo vol sinds januari 2014.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Waarom u nu moet investeren in Bitcoin

Het nieuws van ons gratis Bitcoin Rapport kreeg we heel wat reacties. En zoals steeds zijn er voor- en tegenstanders. Maar wat ons vooral opviel, waren de specifieke vragen omtrent ons tijdstip van lancering. Vragen als – ‘Waarom gaan jullie nu pas in Bitcoin?’ – passeerden meer dan eens de revue.

Het zal u niet verbazen dat dergelijke vragen uit de hoek van de ‘believers’ in Bitcoin kwamen. En we geven het toe: we stonden aanvankelijk niet te trappelen…

Maar hier zat een uitgekiende strategie achter!

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs