EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9096 tot 9100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

Het geheime akkoord dat de wereld (opnieuw) moet redden

De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar ze rijmt wel van tijd tot tijd. Om te begrijpen wat er aan de hand is op de financiële markten, moeten we opnieuw terug in de tijd. Het is 1985, 14 jaar na Bretton Woods zit de wereldeconomie in grote problemen: hoge inflatie en lage economische groei, m.a.w. stagflatie. Daarop werd besloten een geheim akkoord uit te voeren.

Nadat inflatie de pan uit rees in de Verenigde Staten werd Paul Volcker aangesteld als hoofd van de Federal Reserve. Slechts 2 maanden achter zijn nieuwe bureau en Volcker begon het gevecht met inflatie. Hij veranderde het beleid gericht op rentevoeten naar een beleid gericht op geldhoeveelheid, m.a.w. de dagen van goedkoop geld veranderden in dagen van duur geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

6 Tips waarmee rijke jongeren succesvol werden

Millennials, de jongere generatie, is een generatie waarvan velen succesvol ondernemen. De vrijheid en de kansen zijn veelvuldig aanwezig en vele jongeren grijpen ze met beide handen. Hoe komt het dat deze groep er in slaagt beter te presteren dan oudere generaties? Enkele rijke jongeren verklappen enkele tips.

Er zijn namelijk 6 geheime formules die succesvolle jongeren onderscheiden van andere:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

16 briljante uitspraken van de rechterhand van Warren Buffet

Rechterhand van Warren Buffett en vice voorzitter van Berkshire Hathaway, Charlie Munger, is misschien minder bekend dan de grootmeester zelf, maar daarom is zijn intelligentie niet van een lager niveau. Ook Munger staat bekend om zijn wijze uitspraken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

GFMS: Vraag naar zilver naar record in 2015

De vraag naar zilver is in 2015 naar een recordniveau gestegen, met name dankzij een sterk toegenomen vraag naar zilveren munten. Ook neemt de vraag naar zilveren sieraden nog ieder jaar toe. Er zijn de afgelopen jaren nog nooit zoveel zilveren munten en zilverbaren verkocht als in 2015, zo schrijft Thomson Reuters GFMS.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

Grafiek: Wereldwijde duikeling van de rente

De gemiddelde rente wereldwijd is sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 bij onafgebroken gedaald. Lag het wereldwijde gemiddelde vlak voor het uitbreken van de crisis nog op ongeveer 4,5%, nu mag je als belegger blij zijn als je meer dan 1,28% rendement haalt uit staatsobligaties.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs