EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 911 tot 915
Geplaatst op: maandag 22 januari 2018

Paus: ‘Derde Wereldoorlog staat voor de deur door nucleaire dreiging’

Paus Franciscus heeft recent laten weten dat hij bang is voor een Derde Wereldoorlog. Deze zal volgens hem mogelijk worden veroorzaakt door een nucleaire ramp. Volgens zijn woorden komt de nucluaire dreiging steeds dichterbij.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 22 januari 2018

Bitcoin na de crash… hoe met het nu verder?

Investeren in cryptocurrencies kan je op heel korte tijd enorm veel geld opleveren. Verhalen van believers die hun investering verveelvoudigd zagen (en nog steeds zien), zijn al lang geen ver-van-ons-bed-show meer. Iedereen kent wel iemand die een slimme investering maakte en een hoop (virtueel) geld verdiende. Maar laat ons even duidelijk zijn: cryptomunten zijn geen ‘slimme’ investering. Speculeer, want dat is het, er dus je spaarcenten niet op. Het zou je met een enorme kater kunnen achterlaten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 januari 2018

VS: “Dreiging van Rusland en China nu belangrijker dan ‘war on terror'”

De ‘war on terror’ is niet langer de focus van het Amerikaanse defensiebeleid. De VS zeggen zich in plaats daarvan te gaan richten op andere grootmachten, zoals China en Rusland. Dat heeft de Amerikaanse defensieminister Jim Mattis (foto) presenteerde vrijdag gezegd bij de presentatie van de National Defense Strategy. Dat is een beleidsdocument waarin de prioriteiten voor het Pentagon in de komende jaren worden uiteengezet.

Volgens Mattis zijn China en Rusland “revisionistische machten”, die een “wereld willen scheppen die strookt met hun autoritaire politieke modellen”. Ze vormen daarom “een toenemende dreiging” voor de VS. De minister waarschuwde de twee landen. “Als jullie ons uitdagen, zal dat jullie duur te staan komen.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 januari 2018

Wereldleiders bespreken wereldproblemen tijdens World Economic Forum

Staatshoofden, zakenmensen en wetenschappers verzamelen zich vanaf dinsdag in het Zwitserse plaatsje Davos om tijdens de jaarlijkse vergadering van het World Economic Forum (WEF) de problemen van de wereld te bespreken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 22 januari 2018

Duitsland en Frankrijk komen samen met voorstellen over euro

Via Politalk.nl | Vrijdag 19 januari kwamen bondskanselier Merkel en president Macron in Parijs bij elkaar om te praten over de toekomst van de Eurozone. De Duitse en Franse visie op de euro verschilt nogal, maar ja, de twee zijn nu eenmaal tot elkaar veroordeeld. Hoe komen ze inhoudelijk bij elkaar? Een gezamenlijk rapport van veertien Duitse en Franse economen biedt wellicht een paar oplossingen. In maart komen de twee ‘leidersnaties’ van de Eurozone in elk geval met gezamenlijke voorstellen voor de euro.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs