EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 911 tot 915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

Vier bestuurders Zuid-Korea gearresteerd in zaak rond cryptomunten

In Zuid-Korea zijn vier bestuurders van twee handelsplatformen voor cryptomunten gearresteerd op verdenking van miljoenenverduistering. Het gaat onder meer om de topman van Coinnest, het op vier na grootste handelsplatform voor digitale valuta's in Zuid-Korea.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

John McAfee’s ‘coin of the day’ kost 105.000 dollar per tweet

John McAfee, oprichter van McAfee Inc., is een vaste naam op vlak van internetbeveiliging. Sinds de populariteit van de bitcoin ontzettend hard is gestegen, is hij zich ook beginnen moeien in de cryptowereld vermits hij voorstander is van digitale gedecentraliseerde munten. Op zijn twitteraccount passeren regelmatig tweets waarin hij bepaalde cryptomunten aanraadt. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

'Recordaantal woningen 1 miljoen euro of meer waard'

Het aantal miljoenenwoningen in Nederland zou vorig jaar met 37 procent zijn toegenomen naar 42.300. Niet eerder waren zo veel huizen 1 miljoen euro of meer waard, meldt vastgoedonderzoeker Calcasa donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

Handelsoorlog VS-China: 2-1

Op maar liefst 1300 nieuwe Chinese producten wordt door de VS een importtaks van 25 procent geheven, aldus Zerohedge. De handelsoorlog begeeft zich naar een volgende fase.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

Amerikaanse economie wordt (opnieuw) geteisterd door gigantische schuldenbalans

Als we de macrocijfers mogen geloven, dan ziet het economische plaatje er nog steeds geweldig uit. De groei van de wereldeconomie kwam in het eerste kwartaal wel wat lager uit dan verwacht, maar volgens de kenners weinig reden om ons zorgen over te maken. Als we echter wat dieper graven, dan ziet het plaatje er een stuk beroerder uit. We mogen zelfs spreken van een alarmerende situatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs