EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9101 tot 9105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

Bizar: Nederland kan 185 miljard euro gratis lenen…in theorie

De Nederlandse staat veilt dinsdagochtend een vijfjarige lening, tegen een rente van nul procent. In theorie is daarmee 185 miljard euro van de Nederlandse staatsschuld ‘gratis’ geworden.

Rentes zijn in Europa extreem laag doordat de Europese Centrale Bank (ECB) volop strooit met goedkoop geld. Dit in een poging om bedrijven en consumenten aan te moedigen meer te lenen en te besteden, zodat de inflatie en de economische groei een impuls krijgen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

Geloof me… ik lieg!

Om het in een metafoor te omschrijven; betaald worden om te misleiden. Dit is de titel van het boek ‘Trust me I’m lying’, geschreven door Ryan Holiday. Holiday is een online strateeg, weet alles over adverteren, marketing en PR.

Om het in een metafoor te omschrijven; betaald worden om te misleiden. Dit is de titel van het boek ‘Trust me I’m lying’, geschreven door Ryan Holiday. Holiday is een online strateeg, weet alles over adverteren, marketing en PR.

Maar om het minder mooi te zeggen zegt hij zelf: “ I am a media manipulator-I am paid to deceive”. Verder legt hij uit: “My job is to lie to the media so they can lie to you. I cheat, bribe, and connive for bestselling authors and billion dollar brands and abuse my understanding of the internet to do it”.

Na het lezen van dit boek begin je soms wel even te denken over wat er is geschreven, of wat je leest op diverse media. Klopt het allemaal wel wat we horen en zien op de vele (financiële) nieuwszenders zoals RTL-Z, de NOS, CNBC, CNN of RT?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

10 jobs waar je 'rijk' en gelukkig van wordt

Meer dan behoorlijk verdienen en ook gelukkig zijn in je job? Dat kan toch niet? Enquêtes wijzen uit van wel. Hier zijn 10 jobs waarmee je goed je boterham verdient en waar je volgens onderzoek ook veel arbeidsvreugde uithaalt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

Ze is extreem voorzichtig, maar Fed-baas Janet Yellen hint weer op verhoging van de rente

Zonder een tijdsindicatie te geven en zonder echt in details te treden heeft Fed-preses Janet Yellen de deur voor een verdere renteverhoging in de VS verder geopend.

De voorzitter van de koepel van centrale banken gaf maandag in een toespraak aan dat positieve economische ontwikkelingen zullen opwegen tegen negatieve ontwikkelingen. Wel werd het zwakke banenrapport van vrijdag als een punt van zorg bestempeld.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

Peilingen VK voorspellen niet veel goeds!

Op donderdag 23 juni trekken de Britten naar de stembus. Niet om een nieuw parlement te kiezen of nieuwe lokale besturen maar die dag staat het befaamde Britse referendum rond het lidmaatschap van de EU op het programma.

Het Verenigd Koninkrijk heeft altijd al moeite gehad met de bemoeienissen vanuit Brussel. Ze konden al heel wat uitzonderingen bekomen op EU-regels, zo mogen zij bijvoorbeeld hun munt, de pond, behouden, maar een grote beweging vraagt om een brexit, een ‘exit’ uit de Unie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs