EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9131 tot 9135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

16 briljante uitspraken van de rechterhand van Warren Buffet

Rechterhand van Warren Buffett en vice voorzitter van Berkshire Hathaway, Charlie Munger, is misschien minder bekend dan de grootmeester zelf, maar daarom is zijn intelligentie niet van een lager niveau. Ook Munger staat bekend om zijn wijze uitspraken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

GFMS: Vraag naar zilver naar record in 2015

De vraag naar zilver is in 2015 naar een recordniveau gestegen, met name dankzij een sterk toegenomen vraag naar zilveren munten. Ook neemt de vraag naar zilveren sieraden nog ieder jaar toe. Er zijn de afgelopen jaren nog nooit zoveel zilveren munten en zilverbaren verkocht als in 2015, zo schrijft Thomson Reuters GFMS.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

Grafiek: Wereldwijde duikeling van de rente

De gemiddelde rente wereldwijd is sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 bij onafgebroken gedaald. Lag het wereldwijde gemiddelde vlak voor het uitbreken van de crisis nog op ongeveer 4,5%, nu mag je als belegger blij zijn als je meer dan 1,28% rendement haalt uit staatsobligaties.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

Miljardair Druckenmiller stapt in goud

Volgens miljardair en vermogensbeheerder Stan Druckenmiller is de bull market in aandelen uitgeput geraakt en is het nu tijd om goud te kopen. Hij ziet het edelmetaal als een vorm van geld en verklaarde tegenover Bloomberg dat zijn positie in goud op dit moment groter is dan zijn positie in andere valuta.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

België verliest 2,3 miljard euro door schuld ECB

Het onduidelijke beleid van de Europese Centrale Bank heeft ons land opgezadeld met een verlies van 2,3 miljard euro. In plaats van te profiteren van de renteverlaging leden we verlies.

Het onduidelijke beleid van de Europese Centrale Bank heeft ons land opgezadeld met een verlies van 2,3 miljard euro. In plaats van te profiteren van de renteverlaging leden we verlies.

Het beleid van een centrale bank is allesbehalve duidelijk. Van de ene dag op de andere kan de rente worden verlaagd, verhoogd, kunnen obligaties worden opgekocht of verkocht… om nog niet te spreken over allerlei andere monetaire trucs als LTRO, TLTRO, PSPP, CSPP, SMP, OMT… en zo kan je nog een tijdje verder gaan.

Voor wie diep in de schulden zit is dat tot nu toe goed nieuws geweest, maar wie verantwoord omgaat met zijn geld is de pineut.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs