Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 9156 tot 9160
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 januari 2016

Iran wordt terug grootmacht door opheffen sancties, Midden-Oosten beeft

Met de opheffing van de sancties tegen Iran breekt er een nieuw tijdperk aan in het Midden-Oosten. Niet enkel zal Iran de komende jaar een economische heropleving kennen maar ook de machtsverhoudingen in het Midden-Oosten zullen hierdoor wijzigen. Hiernaast zal de olieprijs verder dalen door het stijgende aanbod waardoor er echter andere conflicten zullen opborrelen. Het belooft alvast een interessante periode te worden waarbij de effectieve gevolgen nog niet volledig zichtbaar zijn.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 18 januari 2016

The Bitcoin report #32: Interview met Chris Ellis van Protip

Deze week in The Bitcoin Report een interview met de maker van Protip, Chris Ellis. De Protip plugin zorgt ervoor dat je op een simpele manier Bitcoin tips kunt doneren en ontvangen. Protip zoekt op pagina's die je bezoekt of er een Bitcoin adres aanwezig is en kijkt hoe lang je op de desbetreffende pagina doorbrengt. Aan het einde van de week maakt protip automatisch een beetje Bitcoin over naar de pagina's die je het meeste bezocht hebt. Voor makers van bijvoorbeeld youtube video's is het enige wat je hoeft te doen je Bitcoin adres vermelden op de pagina waar jouw content staat. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 januari 2016

Komende week wordt druk en belangrijk!

Morgen gaat een nieuwe handelsweek van start en er is heel wat nieuws het opvolgen waard :

We verwachten komende week heel wat cijfers over de economische groei. Voor China is dat dinsdag, vrijdag doet onderzoeksbureau Markit hetzelfde voor de Eurozone.

Verder zal het IMF dinsdag nieuwe prognoses uitgeven over de wereldwijde economische groei. Wellicht zullen de verwachtingen negatiever zijn dan voordien omwille van de groeivertraging in China en andere opkomende landen. topvrouwe Christine Lagarde klonk de laatste tijd ook almaar negatiever.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 18 januari 2016

Oxfam-rapport: "62 rijken bezitten evenveel als 3,5 miljard armen"

Amper 62 rijken bezitten samen evenveel als de armste helft van de wereldbevolking, 3,6 miljard mensen. Vijf jaar geleden waren dat er nog 388. Dat staat in een rapport van Oxfam Novib, een non-gouvernementele organisatie voor ontwikkelingssamenwerking.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 18 januari 2016

‘Tata Steel schrapt ruim 1000 Britse banen’

Staalconcern Tata Steel, de Indiase eigenaar van het voormalige Hoogovens in IJmuiden, schrapt ruim duizend banen in Groot-Brittannië. Dat meldde televisiezender Sky News zondag, zonder bronnen te bij naam te noemen.