Nieuws / Artikelen met het woord

57643 artikelen gevonden. Artikel 9161 tot 9165
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 18 januari 2016

Deze miljardair heeft 5 gouden tips voor de winnaars van de Amerikaanse superloterij

De recordjackpot van 1,56 miljard dollar in de Amerikaanse loterij Powerball zal onder drie winnaars worden verdeeld. Winnende loten zijn verkocht in de staten Californië, Tennessee en Florida. De kans op winst was klein: 1 op 292 miljoen, maar omdat er verschillende loten met dezelfde cijfercombinatie zijn verkocht, zijn er nu dus drie winnaars.

De Amerikaanse miljardair Mark Cuban, die bekend is vanwege zijn deelname aan het populaire Amerikaanse tv-programma Shark Tank, maar in de VS vooral naam maakt als eigenaar van het basketbalteam Dallas Mavericks, gaf de winnaars in de lokale krant Dallas Morning News alvast wat advies mee.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 18 januari 2016

Beurzen in de Golf crashen na nucleair akkoord Iran

De verschillende beurzen in de Golfregio zijn vandaag bij opening onderuitgegaan, daags na de inwerkingtreding van het nucleaire akkoord tussen Iran en de grootmachten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 18 januari 2016

Chinezen willen haven in Griekenland kopen

Het Chinese staatsbedrijf China Ocean Shipping, ook wel Cosco Group genoemd, is van plan de grootste containerhaven in Griekenland te kopen. Het gaat om de haven in Piraeus, de stad die op slechts zes kilometer afstand van de Griekse hoofdstad Athene ligt. De haven kan door haar strategische ligging aan de Middellandse Zee een belangrijke rol spelen in de nieuwe Chinese Silk Road handelsroute, die zowel over land als over zee loopt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 18 januari 2016

Sancties tegen Iran opgeheven: kansen voor bedrijven, maar er blijven obstakels

Iran heeft zijn atoomactiviteiten op grote schaal teruggeschroefd volgens de afspraken die daarover vorig jaar juli zijn vastgelegd in een verdrag met zes wereldmachten. Dat heeft het Internationaal Energieatoomagentschap (IAEA) van de Verenigde Naties zaterdag meegedeeld. De Verenigde Staten en de EU zullen daarom de sancties die tegen Iran waren ingesteld, opheffen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 17 januari 2016

Verkoop Zilveren American Eagle op recordnivo

De US Mint heeft in week 2 van 2016 24% van de wereldwijde zilverproductie verkocht. IN totaal verkocht het munthuis.....