Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 9176 tot 9180
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Griekenland ziet na 33 maanden prijzen opnieuw stijgen

Na 33 opeenvolgende maanden zitten de prijzen in Griekenland voor het eerst opnieuw in de lift. Dat is een indicatie dat het land uit de deflatie raakt en dat de economie opnieuw aantrekt.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

De blocksize soap heeft weer een nieuwe aflevering genaamd: Bitcoin Classic

We hebben het hier op bitcoinspot.nl al eens gehad over de blocksize discussie. Heel in het kort gaat het erom dat er meer Bitcoin transacties per seconde verwerkt moeten kunnen worden om de groei van het netwerk op te vangen. Het is alleen de manier waarop waar men het niet over eens lijkt te kunnen worden. De nieuwste toevoeging aan de discussie is de Bitcoin Classic client van ,onder andere, Gavin Andresen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Succesvolle mensen leerden dit toen ze nog jong waren

Succes komt niet vanzelf en het komt ook niet van de ene op de andere dag. Succes heeft een bepaalde mindset nodig, doorzetting en hard werken. Simpelweg succes willen is niet voldoende. Succes is als een muis in een pot met room die spartelt totdat de room boter wordt en er uit kruipt.

Het beste dat je kan doen om succesvol te worden, is zo vroeg mogelijk beginnen. De ideale periode is je jonge jaren tussen 20 en 30. Je zit nog vol energie, je hebt tijd en je kan van je fouten leren. Waarschijnlijk zal niet iedereen je even serieus nemen, maar in feit is dat hun probleem. Later zullen ze wel anders piepen.

Enkele van de meest succesvolle mensen van vandaag leerden onderstaande ervaringen toen ze nog jong waren wat hen een enorme voorsprong gaf op hun leeftijdsgenoten. En door dat verschil staan ze vandaag waar de rest niet staat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Albert Edwards: crisis China zal S&P 500 onder dieptepunt 2009 duwen

De Chinese devaluatie betekent voor de rest van de wereld deflatie en recessie. En dat is rechtstreeks het gevolg van de QE van de Fed. De monetaire verruiming liet de activaprijzen de lucht in vliegen, met name in opkomende markten. De wereld zag een grondstoffenbubbel en de schalie-olie hausse. Maar dat is nu allemaal voorbij, zo schrijft SocGen-strateeg Albert Edwards in zijn laatste commentaar:

De schoen wringt hem in China. Beleidsmakers hebben graag controle over het monetaire beleid, de betalingsbalans en de wisselkoers. Maar dat is onmogelijk. Van deze drie zaken kun je kiezen om bij twee aan de touwtjes te trekken, de derde is altijd een gevolg daarvan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Dit gebeurde niet meer op de aandelenmarkt sinds 1967

De laatste weken regent het negatieve adviezen op de aandelenmarkt. De ene na de andere grootbank verlaagt de vooruitzichten voor 2016. Goldman Sachs verlaagt zijn koersdoel voor 2016 fors door een gebeurtenis die we in 48 jaar niet meer gezien hebben.

Het zal je niet verbazen dat de gebeurtenis zich afspeelt op de oliemarkt. Voor het eerst sinds 1967 zullen de oliebedrijven uit de S&P 500 samen verlies maken op basis van de resultaten gedurende de laatste 12 maanden.

Goldman Sachs verwacht een daling van de winstcijfers voor de S&P 500 met 7% dit jaar. Als je weet dat de aandelenmarkt grosso modo de evolutie van de winst volgt, betekent dit slecht nieuws voor beleggers en is het dus logisch dat de Amerikaanse bank de vooruitzichten voor 2016 met de neus naar beneden bijstelt.