Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 9201 tot 9205
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 9 februari 2016

6 geheime formules van succesvolle jongeren

Millennials, de jongere generatie, is een generatie waarvan velen succesvol ondernemen. Hoe komt het dat deze groep er in slaagt beter te presteren dan oudere generaties? Een eerste succesformule is alvast: slapen.

Er zijn 6 geheime formules die succesvolle jongeren onderscheiden van andere:

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 9 februari 2016

Negatieve rente voor $7 biljoen aan staatsobligaties

Meer dan $7 biljoen aan staatsobligaties wordt vandaag de dag verhandeld tegen een negatief rendement. Dat is omgerekend 29% van alle staatsobligaties die zijn uitgegeven door landen die zijn opgenomen in de Global Developed Sovereign Bond Index van Bloomberg.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 9 februari 2016

Grafiek: Deutsche Bank in de problemen

Beleggers twijfelen over Deutsche Bank en doen aandelen en obligaties van de bank in de verkoop. Begin deze week maakten analisten van CreditSight bekend dat de grootste bank van Duitsland mogelijk niet voldoende middelen in kas heeft om alle obligatiehouders in 2017 te kunnen betalen. Maandag verloor het aandeel op de beurs 9%.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 9 februari 2016

Nieuw bij Goudstandaard: Gouden kilomunten

Het Australische munthuis staat bekend om haar ruime assortiment van zilveren kilomunten, maar wat weinig mensen weten is dat ze in Australië ook zeer exclusieve gouden munten van dit formaat produceren. Bij Goudstandaard bieden we sinds kort twee van deze munten aan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 9 februari 2016

Goed nieuws voor de olieprijs: maar liefst 150 oliebedrijven kunnen dit jaar failliet gaan

Volgens energie-consultant IHS lopen maar liefst 150 bedrijven het risico om dit jaar failliet te gaan. En dat is goed nieuws voor de oliemarkt. Een dergelijke tsunami zal namelijk leiden tot een nieuwe golf van fusies en overnames ter waarde van zo’n 230 miljard dollar.

Voorraadoverschotten leiden tot lagere prijzen. Lagere prijzen leiden weer tot minder winst of zelfs grote verliezen. En grote verliezen leiden tot faillisementen. Het is dan ook geen verrassing dat maar liefst 150 oliebedrijven het risico lopen om dit jaar failliet te gaan.