Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 9201 tot 9205
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Rijk worden of niet: dat is de keuze die jij maakt en niemand anders

Steve Siebold is rijk en dat komt omdat hij de keuze gemaakt heeft om rijk te worden. Indien jij nog niet rijk bent, dan komt dat omdat jij niet rijk wilt zijn, zegt Siebold. Siebold interviewde de laatste 30 jaar 1.200 rijke mensen. Hij ontdekte dat de meeste rijke mensen rijk zijn omdat ze dat ook écht willen.

Je wordt niet rijk als je steeds bij niet-rijke mensen blijft, is een stelling van Steve Siebold. De meeste mensen geloven dan ook niet dat ze rijk kunnen worden. Het is een wens maar geen overtuiging.

Als je rijk wilt worden, dan is comfort uw grootste vijand

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Wacht met tanken tot morgen, want dan zijn het supersolden aan de pomp!

Brandt het lampje van je brandstofmeter? Wacht dan nog even met tanken, want morgen dalen de brandstofprijzen naar het laagste niveau in zes jaar. Stookolie was zelfs in twaalf jaar niet zo goedkoop. "Het zijn supersolden aan de tankstations", zegt Omer Coeckaerts van brandstofprijzen.be

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

"Dit wordt een catastrofaal beursjaar"

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn cliënten op het hart gedrukt zich schrap te zetten voor een catastrofaal beursjaar. De Britse bank adviseerde daarbij alles te verkopen behalve obligaties van hoge kwaliteit omdat de grootste aandelenmarkten wellicht met 20 procent zullen dalen en de olieprijs kan kelderen tot 16 dollar per vat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Dit zijn dé jobs van 2016

Dat nieuwe technologieën een impact hebben op het jobaanbod, is duidelijk. De komst van het internet heeft geleid tot een pak nieuwe jobs. Maar ook andere technologieën sturen de arbeidsmarkt. We lijsten in wat volgt een aantal nieuwe jobs en trends voor je op, die in 2016 op de arbeidsmarkt zullen opduiken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Britse bank RBS waarschuwt cliënten voor catastrofaal beursjaar

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn cliënten op het hart gedrukt zich schrap te zetten voor een catastrofaal beursjaar. 

De Britse bank adviseerde daarbij alles te verkopen behalve obligaties van hoge kwaliteit omdat de grootste aandelenmarkten wellicht met 20 procent zullen dalen en de olieprijs kan kelderen tot 16 dollar per vat.

"China heeft een omvangrijke correctie ingeluid die voorlopig alleen maar sterker zal worden", aldus de bank. RBS verwacht dat Wall Street en de beurzen op het Europese vasteland met 10 tot 20 procent zullen dalen.