Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 9211 tot 9215
Bron: Argentor
Geplaatst: donderdag 24 december 2015

Jaaroverzicht goudmarkt 2015

Goudaankopen door centrale banken, de aanhoudende vraag naar goud in Aziatische landen en een aanzienlijke toename in de verkoop van goudbaren en gouden munten in Europa maakten van 2015 een fascinerend jaar voor de goudmarkt, zo schrijft de World Gold Council in een terugblik op het afgelopen jaar.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 24 december 2015

Gaat China investeren in Russische goudmijnen?

De goudmijnsector van Rusland kan een nieuwe impuls krijgen met investeringen uit China. Dat zegt Sergey Kashuba, directeur van de Unie van Russische Goudproducenten, in een gesprek met Bloomberg. Chinese investeerders zouden interesse hebben in de hoogwaardige goudreserves in de Russische bodem, die door het gebrek aan investeringen nog niet geëxploiteerd worden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 24 december 2015

The Matheo Solution voorkomt uiteenspatting euro

Om landen met enorme verschillen in cultuur en productiviteit binnen één muntunie te kunnen handhaven, moet er flexibiliteit ingebouwd worden in de vorm van de mogelijkheid van onderlinge monetaire (externe) devaluatie en revaluatie. Dit in tegenstelling tot de interne devaluatie, wat neerkomt op continue loonsverlaging.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 24 december 2015

Het kernprobleem van de Europese muntunie

Met toestemming van Theo Wolters publiceren we op Marketupdate twee artikelen die eerder verschenen zijn op Climategate. We beginnen met een inleiding van het kernprobleem van de Europese Muntunie.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 24 december 2015

Hollandgold wenst u fijne feestdagen toe!

Namens het hele team van Hollandgold wensen we u fijne feestdagen en een voorspoedig 2016 toe! We blikken terug op een goed jaar waarin we heel veel stappen hebben gezet. Ook zagen we het aantal klanten sterk toenemen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat jullie het afgelopen jaar in ons gesteld hebben en hopen jullie ook volgend jaar weer van dienst te kunnen zijn.