EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9211 tot 9215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 30 april 2016

Dit is waarom succesvolle mensen geen last hebben van de Monday Blues

De maandagmorgen is voor veel mensen een gevecht tegen zichzelf om terug aan het werk te gaan. In feite begint dit al op zondag, maar op maandag is er geen ontkomen meer aan. Succesvolle mensen hebben hier niet veel last van, hun routine zorgt ervoor dat ze ook op maandag even fit en gemotiveerd zijn. Hoe doen ze dat?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 30 april 2016

Beleggers opgelet: energiemarkt stevent af op een bloedbad

Opmerkelijk bericht uit de energiemarkten. Rick Rule, CEO van Sprott US Holdings, één van ’s werelds grootste resource consultants, voorspelt op korte termijn een drastische market crunch.

Rule baseert zich op de riante, ondoordachte kredieten die het voorbije decennium zijn uitgeleend aan de energiebedrijven. Die kredieten (zo’n 3,5 biljoen dollar!) werden verleend op basis van een olieprijs van 90 USD.

De prijzen blijven al een paar weken en maanden hangen rond de veertig dollar, en dippen soms lager.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 30 april 2016

Een Brexit is makkelijker gezegd dan gedaan: hoe stapt een land uit de EU?

Als de Britten in juni voor een Brexit stemmen, zal voor het eerst een land de Europese Unie verlaten. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe werkt dat eigenlijk, uit de EU stappen?

Het is een veel gebruikte beeldspraak in Brussel: van vijf eieren kun je wel een omelet maken, maar als je eenmaal een omelet hebt, kun je niet terug naar vijf eieren. Ofwel: de lidstaten van de Europese Unie (EU) zijn sterk met elkaar verweven, daar stap je niet zomaar uit.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 april 2016

Column Kees de Kort | Geruststellend omlaag

In de VS is de economische groei hard teruggevallen, terwijl de Fed toch niet heeft stilgezeten.

In de VS is de economische groei hard teruggevallen, terwijl de Fed toch niet heeft stilgezeten.

"Het is vrij waardeloos", zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. "De groei in het eerste kwartaal: 0,5 procent op jaarbasis he! In Europa kijken we kwartaal-op-kwartaal, maar in Amerika kijken ze op jaarbasis. Dus het is eigenlijk helemaal niks meer."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 april 2016

Deze munt zal tijdens de volgende Europese crisis fors in waarde stijgen

De meeste mensen hebben totaal geen idee wat er écht gebeurt tijdens een monetaire crisis, laat staan dat ze zich kunnen voorbereiden. Nochtans kan je met een goede, simpele voorbereiding rijker dan 99% van de bevolking een nieuwe crisis overleven.

Monetaire crisissen zijn er overal en altijd. In 2001 ging bijvoorbeeld de Argentijnse overheid failliet, het kon $100 miljard aan schulden niet meer terugbetalen. De Argentijnse munt verloor 70% van zijn waarde op enkele weken tijd, inflatie steeg tot 40%, de economie kromp 28%, lonen krompen 24% en werkloosheid steeg tot 25%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs