EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9216 tot 9220 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 april 2016

RTL-Z in de goudkluis van de Nederlandsche Bank

Elianne Kuepers van RTL-Z mocht voor het programma Money Talks een kijkje nemen in de kluis van de Nederlandsche Bank in Amsterdam. Aerdt Houben van de Nederlandsche Bank legt in de video uit dat de goudvoorraad dient als ultieme verzekering voor als er ooit iets gebeurt in het financiële systeem.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 28 april 2016

Video: Zembla undercover in Saoedi-Arabië

Met gevaar voor eigen leven maken activisten en journalisten met verborgen camera opnamen in Saudi-Arabië. Als ze ontdekt worden, hangt er in het gunstigste geval een celstraf boven hun hoofd in het totalitaire islamitische land. Op de geheime opnames is te zien dat de lichamen van geëxecuteerde burgers buiten op straat tentoongesteld worden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 28 april 2016

Moet goud onteigend worden?

Met grote interesse en verbazing las ik vanmorgen in de Volkskrant het artikel getiteld ‘Moet goud onteigend worden?’. Het is geschreven door Peter de Waard en het gaat over het voorstel van obligatiebelegger Pimco om de centrale bank goud te laten kopen tegen een veel hogere koers.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

Olieprijs op hoogste peil in vijf maanden

De prijs van Amerikaanse ruwe olie is woensdag voor het eerst sinds november boven de 45 dollar per vat uitgekomen. 

De prijs van Amerikaanse ruwe olie is woensdag voor het eerst sinds november boven de 45 dollar per vat uitgekomen. 

Een mogelijke daling van de Amerikaanse olievoorraden en een positievere beoordeling van de oliemarkt door de Wereldbank stuwden de prijzen voor de tweede dag op rij omhoog.

Voor een vat Amerikaanse olie werd woensdag rond het middaguur op de termijnmarkt 45,03 dollar betaald, een prijsstijging van 2,2 procent. De prijs van Brentolie ging eveneens omhoog, met 2,6 procent tot 46,94 dollar per vat. De prijzen zijn daarmee ruim de helft hoger dan op het dieptepunt eerder dit jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

Dit is de rijkste man van Azië

De Chinees Jack Ma, oprichter van de onlinewinkel Alibaba, mag zich momenteel de rijkste man van Azië noemen. Dat blijkt uit de nieuwste versie van de Billionaires Index van het financiële nieuwsagentschap Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs