EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9231 tot 9235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 mei 2016

Deutsche Bank: “Aandelen kunnen dalen met 20%”

Deutsche Bank heeft een vervelende mededeling voor alle Europese beleggers. De Duitse zakenbank is namelijk van mening dat de Europese beurzen nog dit beursjaar te maken kunnen gaan krijgen met een daling van 20%. Deze daling zou met name veroorzaakt worden door een mix van tegenvallende groeicijfers, geopolitieke angst en renteverhogingen in Amerika.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 mei 2016

Prijs voor vat Brent-olie voor eerst sinds november boven 50 dollar

De prijs voor een vat Brent-olie is vandaag voor de eerste keer sinds 4 november boven de symbolische kaap van de 50 dollar uitgekomen, gestuwd door berichten over een daling van de Amerikaanse reserves.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 mei 2016

Maker iPhone vervangt 60.000 werknemers door robots

De technologische revolutie houdt niet op: 3D-printers die zelfs huizen bouwen, robotten, artificiële intelligentie… het zal een enorme impact hebben op de economie.

De technologische revolutie houdt niet op: 3D-printers die zelfs huizen bouwen, robotten, artificiële intelligentie… het zal een enorme impact hebben op de economie.

Zal? Het heeft NU al een enorme impact. Om wille van de hogere arbeidskosten in China investeert Foxconn een half miljard euro in artificiële intelligentie.

En de investering loont voor de maker van onder andere de iPhone. Het bedrijf zette 60.000 werknemers aan de deur en verving ze door robots.

Waar de fabriek vroeger nog 110.000 werknemers tewerkstelde, is dat nu teruggebracht tot 50.000… minder dan de helft!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 26 mei 2016

Na Soros voorspelt nu ook Jim Rogers een epische marktcrash

Steeds meer beleggers met naam en faam voorspellen een nieuwe marktcrash. Jim Rogers verwacht dit of volgend jaar een epische marktcrash van $68 biljoen die miljoenen mensen zal treffen. Rogers schaart zich zo achter zijn oude maatje Soros.

Jim Rogers en George Soros leidde het Quantum Fund dat werd opgericht begin jaren ’70 en dat een return boekte van 4.200 procent. Beide heren hebben waarschijnlijk meer informatie om hun beslissing op te baseren dan jij en ik. Dit belooft dus niet veel goeds.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

Kan de dollar nog gaan stunten?

Aan het begin van dit beursjaar stond de dollarindex ongeveer 27% hoger dan in mei 2014 het geval was. Sinds dat moment is er echter een correctieve beweging van start gegaan en deze beweging wist uiteindelijk te zorgen voor een waardedaling van ruim 8%. Deutsche Bank is er echter van overtuigd dat de dollar nu een nieuwe stevige bodem heeft neergezet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs