Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 9231 tot 9235
Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

Perth Mint +151% in verkoop Zilver

De Perth Mint heeft in januari 151% meer zilver verkocht dan vorig jaar. De verkoop van goud ging echter....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

7 Geld Tips: Dit is het advies dat miljonairs krijgen

Er zijn 2 soorten miljonairs: self-made miljonairs (de meerderheid) en diegene die rijk geboren worden. Maar hoe je het draait of keert, alle miljonairs krijgen hetzelfde advies. Dit zorgt ervoor dat de rijken rijk blijven (of nog rijker worden). Maar gelukkig kunnen deze geld tips ook voor jou werken.

Financieel adviseurs die miljonairs bijstaan hun geld te beheren, zijn unaniem: om rijk te worden of om rijk te blijven moet je deze 7 geld tips toepassen:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

Was dit de bodem voor goud? Mike Maloney geeft het antwoord

De sterke opmars van de goudprijs is voor de ene de bodem en voor de andere een opstoot in het neerwaartse trendkanaal. Mike Maloney is een van ’s werelds beste experts op het gebied van monetaire ontwikkelingen, hij geeft het antwoord op deze prangende vraag.

Mike Maloney maakt graag gebruik van Fibonacci-cijfers, meer dan technische analyse. Een typisch Fibonacci-niveau is de terugval tot 50% van de opwaartse beweging. De goudprijs steeg van $250 tot $1.920, een opwaartse beweging van $1.670. 50% hiervan is $835.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

'Centrale banken kunnen rente ver onder nulpunt verlagen'

De renteniveaus waartegen banken kunnen lenen bij centrale banken liggen al op historisch lage niveaus, maar ze kunnen nog lager.

Dit schrijven economen bij JP Morgan, zo meldt persbureau Reuters. Financiële markten moeten zich mogelijk voorbereiden op renteniveaus ver onder het nulpunt.

Volgens de economen hebben het opkopen van financiële producten en het afgeven van verwachtingen steeds minder effect. Lage groei en lage inflatie zouden de Amerikaanse en Britse centrale bank mogelijk alsnog forceren om de rente negatief te zetten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 februari 2016

Verbod 500-eurobiljetten dichtbij vanwege terrorismebestrijding

De eurolanden zijn dichtbij een doorbraak om gezamenlijk de biljetten van 500 euro te verbieden om zo terrorismefinanciering tegen te gaan.

"Een verbod van de 500-eurobiljetten heeft extra urgentie van de Europese Commissie gekregen vanwege de financiering van terrorisme. Verschillende lidstaten hebben er nu aandacht voor", zegt minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem woensdag in de Tweede Kamer op vragen van PvdA-Kamerlid Henk Nijboer.