EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9236 tot 9240
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

Zijn aandelen op de lange termijn echt beter?

We horen vaak dat aandelen op korte termijn een risicovolle belegging zijn, maar dat je er op de lange termijn altijd een goed rendement uit zult halen. Vaak worden succesvolle langetermijnbeleggers aangehaald om deze bewering te onderbouwen. Maar valt er voor de gemiddelde belegger inderdaad een goed rendement te verwachten, zo lang deze maar genoeg geduld kan opbrengen?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

Donald Trump en cash

Tijdens deze periode is het erg lastig kiezen welk onderwerp over te schrijven, de gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op. Wat ik persoonlijk erg opmerkelijk vond was dat de ABN Amro haar koersdoel voor goud in 2016 onlangs veranderde van $900 naar $1.300 per troy ounce.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

Opvallende parallel tussen start crisis 2008 en nu, crash binnen enkele weken?

Op de aandelenmarkten hebben pessimisten helaas het laatste woord. Sinds begin 2016 is de opwaartse trend gestopt en gekeerd van richting waarbij nu volop de vrees bestaat op het begin van een nieuwe financiële crisis. Indien we de grafiek van de S&P 500 index erbij nemen zijn daarbovenop verontrustende gelijkenissen te zien met de crisis in 2008 waarbij we nu aan het begin staan van een steile neergaande beweging.

Waar de Amerikanen over het algemeen positieve beleggers zijn is de het aantal beren voor de achtste week op rij groter dan het aantal stieren. Dit vergeleken met een gemiddelde waar de stieren normaal 10% voorlopen op het aantal beren. Dit duidt aan dat de economie wel degelijk op een keerpunt staat ondanks het grote aantal stimulans pakketten door de FED en de ECB.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

‘Kas Bank wacht moeilijk jaar’

Kas Bank gaat een lastig jaar tegemoet. Kostenbeheersing zal daarbij cruciaal zijn om de operationele winst op peil te houden. Dat schrijft analist Albert Ploegh van ING maandag in een commentaar op de jaarcijfers die de effectendienstverlener vorige week publiceerde.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

1,8 miljoen Chinezen in kool- en staalindustrie verliezen werk

China verwacht 1,8 miljoen werknemers in de kool- en staalindustrie te moeten ontslaan om de industriële overcapaciteit terug te kunnen dringen.

China verwacht 1,8 miljoen werknemers in de kool- en staalindustrie te moeten ontslaan om de industriële overcapaciteit terug te kunnen dringen.

Dat maakte het Ministerie van Personeelsbeleid en Sociale Zekerheid maandag bekend.

Minister Yin Weimin liet weten dat het korten op de overcapaciteit tot ontslagen in 2016 zal leiden. Hij was er daarnaast vrij zeker van dat de werkgelegenheid stabiel zal blijven.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs