Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 9251 tot 9255
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Helima Croft: “Alleen dit nieuws kan daling olieprijs snel stoppen”

We leven momenteel in unieke tijden als het gaat om de bewegingen in de oliemarkt. Ondanks toenemende sektarische spanningen in het Midden-Oosten, blijven de olieprijzen dalen. Een dergelijk sentiment in de markt komt zelden tot nooit voor. De belangrijkste reden is het enorme voorraadoverschot, waar geen einde aan lijkt te komen.

Helima Croft, commodity-strateeg bij RBC Capital, kijkt met verbazing naar de huidige prijsdalingen in de markt. Ze wijst erop dat we momenteel in een unieke tijd leven:

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Sharm-el-Sheikh wordt stilaan een spookstad

Met zijn kilometerlange stranden, goedkope hotels, hete zomers en warme winters was de Egyptische badstad Sharm-el-Sheikh jarenlang een trekpleister voor Europese en vooral Russische toeristen. Daaraan is sinds de bomaanslag op een Russisch passagiersvliegtuig in oktober vorig jaar echter een dramatisch einde gekomen.

Al voor de bomaanslag, waarbij 224 Russische passagiers het leven verloren, werd Egypte met dalende bezoekersaantallen geconfronteerd. Zes jaar geleden werden in Egypte 14,7 miljoen buitenlandse bezoekers geteld, maar na de Arabische Lente één jaar later werden nog slechts 9 miljoen toeristen genoteerd.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

RBS: Verkoop alles, want deflatoire crisis nadert

RBS verwacht dat 2016 een catastrofaal jaar wordt voor de wereldeconomie en roept daarom haar klanten op veiligheid te zoeken in cash en staatsobligaties. De bank voorziet een grote deflatoire depressie, waarin de olieprijs naar $16 per vat daalt en aandelenmarkten wereldwijd met zeker 20% kunnen dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Neil Dwane: “rampscenario China onwaarschijnlijk”

Het is niet voor iedereen weggelegd, de stalen zenuwen bij het verhandelen van aandelen. Volgens Neil Dwane, strateeg bij Allianz Global Investors, komen deze stalen zenuwen nu wel goed van pas, want hij ziet momenteel opportuniteiten op de Chinese beurzen. De enorme volatiliteit van het afgelopen jaar zorgen ervoor dat Chinese aandelen aantrekkelijk gewaardeerd zijn.

Kille beleggers, die hun emoties goed kunnen beheersen, begrijpen hoe de financiële markten in elkaar zitten en wagen vaak hun kans bij aandelen of fondsen die de klappen van de zweep hebben gekregen. Wanneer iedereen verkoopt, zijn zij het die net inkopen.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Gaat het echt zo goed op de Nederlandse Woningmarkt?

Er zijn wat problemen geweest met deze website. Ongeveer een maand was het niet mogelijk reacties te geven. Nu zou alles weer normaal moeten werken.

Gaat het wel echt zo goed op de woningmarkt als de overheid en de mainstream media beweren?

Bekijkt u deze tweets van @Woningnieuws maar eens: