Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 9256 tot 9260
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Wacht met tanken tot morgen, want dan zijn het supersolden aan de pomp!

Brandt het lampje van je brandstofmeter? Wacht dan nog even met tanken, want morgen dalen de brandstofprijzen naar het laagste niveau in zes jaar. Stookolie was zelfs in twaalf jaar niet zo goedkoop. "Het zijn supersolden aan de tankstations", zegt Omer Coeckaerts van brandstofprijzen.be

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

"Dit wordt een catastrofaal beursjaar"

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn cliënten op het hart gedrukt zich schrap te zetten voor een catastrofaal beursjaar. De Britse bank adviseerde daarbij alles te verkopen behalve obligaties van hoge kwaliteit omdat de grootste aandelenmarkten wellicht met 20 procent zullen dalen en de olieprijs kan kelderen tot 16 dollar per vat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Dit zijn dé jobs van 2016

Dat nieuwe technologieën een impact hebben op het jobaanbod, is duidelijk. De komst van het internet heeft geleid tot een pak nieuwe jobs. Maar ook andere technologieën sturen de arbeidsmarkt. We lijsten in wat volgt een aantal nieuwe jobs en trends voor je op, die in 2016 op de arbeidsmarkt zullen opduiken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Britse bank RBS waarschuwt cliënten voor catastrofaal beursjaar

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn cliënten op het hart gedrukt zich schrap te zetten voor een catastrofaal beursjaar. 

De Britse bank adviseerde daarbij alles te verkopen behalve obligaties van hoge kwaliteit omdat de grootste aandelenmarkten wellicht met 20 procent zullen dalen en de olieprijs kan kelderen tot 16 dollar per vat.

"China heeft een omvangrijke correctie ingeluid die voorlopig alleen maar sterker zal worden", aldus de bank. RBS verwacht dat Wall Street en de beurzen op het Europese vasteland met 10 tot 20 procent zullen dalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Wil je een huis kopen? 7 goede redenen om het NIET te doen

Waarom wil iedereen per se een huis hebben? De samenleving schetst een beeld dat het belangrijk en slim is om een eigen huis te kopen. Maar is dat wel zo? In realiteit zijn de meeste mensen eigenlijk beter af wanneer ze geen huis kopen.

Die baksteen in de maag is een mythe die eens doorbroken mag worden. Wanneer je onderstaande 7 redenen eens goed op een rijtje zet, denk je maar best 2 keer na vooraleer je een huis koopt.