EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9276 tot 9280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 april 2016

Wie goed wil verdienen, kiest 1 van deze 10 studies

We hebben niet allemaal de hersenen en het talent om het tot topchirurg, astronaut of astrofysicus te schoppen, maar toch zijn er heel wat studierichtingen die je kan kiezen die een redelijke garantie op een stevig loon betekenen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 april 2016

Obama waarschuwt Britten dat Europa voorrang krijgt op Britten

President Obama ging dit weekend verder in op de gevaren van een Brexit voor de wereldeconomie, de Europa en de relatie met de Verenigde Staten. Hij waarschuwde het Verenigd Koninkrijk dat een Brexit ervoor kan zorgen dat een nieuws handelsakkoord met de Verenigde Staten snel 10 jaar kan uitgesteld worden.

Obama waarschuwde het Verenigd Koninkrijk met de volgende woorden ervoor dat het niet optimistisch moet zijn over de snelheid van de onderhandelingen met de Verenigde Staten omtrent het een nieuw handelsakkoord in het geval van een Brexit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 april 2016

Is Japan kandidaat voor hyperinflatie?

Het gaat niet zo goed met de Japanse economie. Het land gaat gebukt onder hoge schuldenlast en heeft daar nog steeds geen oplossing voor gevonden. Monetaire en fiscale stimulering blijkt geen structurele verbetering op te leveren, terwijl de centrale bank steeds gekkere sprongen maakt om de economie te ondersteunen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 25 april 2016

Negatieve rente: $7,8 biljoen aan niet-renderende staatsobligaties

De hoeveelheid staatsobligaties met een negatieve rente blijft alsmaar verder toenemen. De volgende grafiek van Bloomberg laat zien dat $7,8 biljoen aan staatsschuld van ontwikkelde landen een negatief rendement heeft. Amper $3 biljoen heeft nog een rendement van meer dan 2%.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 25 april 2016

Rosneft mogelijk deels in Chinese handen?

Het Chinese staatsbedrijf China National Petroleum Corporation (CNPC) krijg mogelijk een belang in de Russische olieproducent Rosneft. De regering van Poetin wil meer staatsbedrijven privatiseren, waaronder de grootste olieproducent van het land.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs