Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 9276 tot 9280
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Ook (bijna) al je electronica kan je nu afrekenen met Bitcoin

Opvallend is dat steeds grotere partijen Bitcoin gaan invoeren als betaalmiddel

We kregen vandaag een mooie tip! Je kan namelijk nu ook met Bitcoin afrekenen bij Electronicazaken alternate.nl en sossolutions.nl. Als je als betaalmethode voor Afterpay als betaalmethode kiest kan je kiezen voor afrekenen met Bitcoin. Deze twee webshops gaan we uiteraard ook weer zo snel mogelijk toevoegen aan onze lijst met Bitcoin acceptanten. laten we hopen. Afterpay heeft blijkbaar nog niet voor al haar acceptanten de optie aangezet maar we houden je op de hoogte. Twitter

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Het sinistere trio belastingparadijzen: Zwitserland, Luxemburg en Maagdeneilanden

Vele rijke mensen in de Verenigde Staten, Europa en elders houden hun fortuin in vreemde landen verborgen - voornamelijk in Zwitserland, Luxemburg en de Maagdeneilanden. Dat heeft deze mensen toegelaten belastingen in eigen land te ontduiken. Veel inkt is over dit fenomeen al gevloeid, maar over de ware omvang van het probleem was tot recent weinig bekend.

In zijn boek The Hidden Wealth of Nations plakt Gabriel Zucman, die les geeft aan de universiteit van Californië in Berkeley, als eerste cijfers op dit fenomeen:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Roebel zakt, Russische export profiteert

De Russische roebel blijft maar verder afglijden tegenover de dollar en andere munten. Een goede zaak voor de concurrentiekracht van de Russische exportsector.

De roebel daalde vandaag tegenover de dollar tot het laagste peil van de afgelopen 13 maanden. De immer dalende olieprijs, de geopolitieke problemen en de zwakke

economie doet geld uit het land wegvloeien. Heel wat analisten gaan ervan uit dat de munt nog verder kan dalen en zien enkel rampspoed voor Russische economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Geld en beleggen: 7 redenen waarom jij steeds slechte beslissingen maakt

Het maakt niet hoe slim of hoe dom je bent. De reden waarom particuliere beleggers zo’n slechte trackrecord hebben is simpel. Je kunt er gewoon weinig of niets aan doen, je hersenen zijn niet gemaakt om te beleggen. Wie dit begrijpt, weet direct hoe je dit kan oplossen.

Gelukkig wordt er veel onderzoek gedaan naar ‘Behavioral Finance’ en ontdekt men steeds meer de verschillen tussen een rationele waardering en een irrationele markt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Daimler heeft geen last van Volkswagen, laat staan van China

Wie nu rept van de Duitse automobielindustrie denkt bijna vanzelfsprekend aan Volkswagen en zijn sjoemelsoftware. Dat heeft een smet geworpen op de parel van de Duitse maakindustrie en het toonbeeld van de Duitse exportkracht. Die zou vast te lijden krijgen van het gesjoemel bij Volkswagen en Audi. Maar dat valt best mee!