EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9286 tot 9290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 mei 2016

Schulden maken was nog nooit zo goedkoop

Sinds het uitbreken van de crisis in 2008 zijn de schulden wereldwijd alleen maar verder toegenomen, maar per saldo hebben overheden, bedrijven en huishoudens juist enorm geprofiteerd van de dalende rente. Een team van analisten van JP Morgan deed onderzoek naar de totale rentelasten en kwam tot de conclusie dat die lasten in bijna tien jaar tijd niet zo laag zijn geweest als nu. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 24 mei 2016

Rothschild Bank onderworpen aan crimineel onderzoek

Vorig jaar werd Baron David de Rothschild aangeklaagd door de Franse regering nadat hij werd beschuldigd van fraude die naar verluid grote sommen geld verduisterde van de Britse gepensioneerden. In navolging van dat onderzoek start de Franse regering nu ook een onderzoek tegen Edmond de Rothschild SA, een Zwitsers filiaal van de bankiersfamilie.

Tussen 2005 en 2008 zou Rothschild Financial Services Group een soort van Ponzi hebben opgezet waarbij honderden Britse gepensioneerden veel geld verloren. In juni vorig jaar besliste een rechtbank in Parijs dat Baron David de Rothschild hiervoor voor de rechtbank moest verschijnen. Nu volgt ook het Zwitserse filiaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 mei 2016

De grootste uitdager van Bitcoin staat dit jaar al op 1.100% winst

Ethereum is ’s werelds 2e grootste cryptomunt en sinds begin dit jaar is het zeer geliefd. Staat Ethereum voor de grote doorbraak … of is dit de zoveelste poging om Bitcoin het vuur aan de schenen te leggen? De vooruitzichten zijn alvast bijzonder positief maar er is nog veel werk aan de virtuele winkel.

Vitalik Buterin kwam in 2011 in aanraking met cryptomunten als medeoprichter van ‘Bitcoin Magazine’. In 2013 publiceerde hij zijn eerste ‘white paper’ rond het idee achter Ethereum, hij was op dat moment 19 jaar. Bitcoin werd gecreëerd als betalingssysteem maar Vitalik Buterin denkt met Ethereum veel verder dan dat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 mei 2016

'Nokia wil wereldwijd 10.000 tot 15.000 banen schrappen'

Het Finse technologiebedrijf Nokia gaat wereldwijd mogelijk 10.000 tot 15.000 banen schrappen. 

Het Finse technologiebedrijf Nokia gaat wereldwijd mogelijk 10.000 tot 15.000 banen schrappen. 

De plannen zijn een onderdeel van een bezuinigingsronde die volgt op de overname van sectorgenoot Alcatel-Lucent, zo heeft een vertegenwoordiger van een Finse vakbond dinsdag tegen Reuters gezegd. 

Nokia is in april van start gegaan met kostenbesparingen die in 2018 moeten zijn opgelopen tot 900 miljoen euro. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 mei 2016

Saoedische pers: VS organiseerde 9/11 voor War on Terror

De aanslagen van 11 september zijn door de Verenigde Staten in scene gezet als middel om militaire operaties in het Midden-Oosten te rechtvaardigen. Dat lezen we in Al-Hayat, een Saoedische krant die in de Westerse wereld en het Midden-Oosten met een totale oplage van 200.000 stuks verspreid wordt.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs