Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 9291 tot 9295
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 20 januari 2016

Bitcoin accepterende drugsbende opgepakt door Fiod

De fiscale recherche heeft op vijftien adressen invallen gedaan en tien mensen aangehouden ivm een grootschalig onderzoek. De mannen, allemaal rond begin twintig, worden ervan verdacht drugs te hebben verkocht op het zogenaamde "dark-web" in ruil voor bitcoins. De mannen liepen tegen de lamp toen ze de bitcoins wilden omruilen naar cash-geld. Drugs kopen en verkopen met bitcoins wordt misschien als een ideale oplossing? in de praktijk echter is het iets lastiger, zoals ook deze mannen weer ondervonden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 januari 2016

Pensioenfondsen willen af van uitkeringsbelofte

Pensioenfondsen willen een alternatief voor het huidige systeem van toegezegde pensioenuitkeringen.

Door de vergrijzing en de lage rente zijn beloftes over uitkeringen onmogelijk geworden, zegt de Pensioenfederatie, de koepel waar vrijwel alle pensioenfondsen bij zijn aangesloten in Het Financieele Dagblad (FD).

De koepelorganisatie wil een systeem waarbij iedereen een pot geld spaart voor zijn pensioen, maar wel verplicht alle risico's samen deelt. Dat is een historische draai van de pensioenwereld, die jarenlang heeft gewerkt met toegezegde uitkeringen, zegt de krant.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 januari 2016

Waarom de rijkste man van China niet bezorgd is over harde landing economie

Veel mensen maken zich zorgen over een mogelijke harde landing van de Chinese economie. Maar de rijkste man van China, Wang Jianlin, maakt zich geen zorgen. Wang erkent dat sommige industrieën het zwaar hebben, maar hij legt de nadruk op de snelle groei van de dienstensector.

De bestuursvoorzitter van conglomeraat Dalian Wanda Group heeft een rijke carrière achter de rug. De voormalig militair werkte een periode als lokale bestuurder, voordat hij in 1988 besloot om zijn heil te zoeken in de private sector. En dat bleek een juiste beslissing.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 20 januari 2016

Goudproductie gaat dit jaar onderuit

Peak Gold was in de zomer van 2015. Na zeven jaren van stijging zal de goudproductie dit jaar met....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 20 januari 2016

Overzicht: Beurzen wereldwijd kleuren rood

Wereldwijd zijn de aandelenmarkten dit jaar bijzonder slecht begonnen. Het volgende overzicht van Pension Partners laat zien hoeveel procent verschillende indices wereldwijd gedaald zijn ten opzichte van begin dit jaar en ten opzichte van de laatste piek. Merk op dat veel verschillende beurzen inmiddels in een ‘bear market’ terecht zijn gekomen, wat betekent dat de koersen minstens 20% gedaald zijn ten opzichte van de top.