EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9296 tot 9300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 mei 2016

Deze sector kreunt onder het beleid van de centrale banken

Het soepele monetaire beleid van de Europese Centrale Bank is wellicht te soepel, althans volgens Nils Smedegaard Andersen, topman van A.P. Moeller-Maersk. De CEO van de scheepvaartgigant doet een oproep aan het adres van Mario Draghi om te stoppen met de negatieve rente omdat het de scheepvaartindustrie in moeilijkheden brengt.

De eigenaar van ’s werelds grootste vrachtvervoerder heeft gesproken, het beleid van de Europese Centrale Bank met zijn negatieve rente is nefast voor de scheepvaart omdat het de consolidatie tussen moeder- en dochterbedrijven vertraagt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 mei 2016

Olieprijs klem tussen politiek spel Saudi’s en uitval Canadese teerzanden

Twee belangrijke gebeurtenissen schokten de oliemarkt afgelopen weekend. Saudi-Arabië stuurde zijn meest ervaren olieman met pensioen en de Canadese olieprovincie Alberta werd getroffen door een ongekende bosbrand.

Twee belangrijke gebeurtenissen schokten de oliemarkt afgelopen weekend. Saudi-Arabië stuurde zijn meest ervaren olieman met pensioen en de Canadese olieprovincie Alberta werd getroffen door een ongekende bosbrand.

Olieprijzen noteerden maandag licht hoger, met een prijs van bijna 46 dollar voor een vat Noordzee-olie. Handelaren verwerkten twee belangrijke berichten uit Canada en Saudi-Arabië.

Afgelopen weekend werd de Canadese olieprovincie Alberta getroffen door een ongekend verwoestende bosbrand. Uit de stad Fort McMurray in het noorden moesten 80 duizend mensen geëvacueerd worden en meer dan 1.600 huizen gingen in rook op.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 9 mei 2016

Wordt dit penthouse in NY duurste woning ter wereld?

De prijzen van onroerend goed rijzen wereldwijd de pan uit. Een paar miljoen voor een garage in het centrum van Londen is al niets bijzonders meer. Het duurste appartement ter wereld is nu te koop in Manhattan, verreweg het duurste stadsdeel van New York. De prijs komt uit op een slordige 250 miljoen dollar (220 miljoen euro), meldt de ontwikkelaar Vornado Realty Trust.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 mei 2016

Trump: VS gaat niet failliet, we kunnen geld drukken

De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump bevestigt wat velen van ons al langer weten, namelijk dat de Verenigde Staten niet failliet kan gaan. Dit om de simpele reden dat het land altijd meer geld kan bijdrukken om haar tekorten te financieren. Dat zegt hij in een gesprek met CNN.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 9 mei 2016

Lex Hoogduin: Beleid centrale banken is doorgeschoten

Marketupdate sprak met Lex Hoogduin over de negatieve rente, de onafhankelijkheid van centrale banken en de rol van goud in het monetaire systeem. Ook vroegen we hem hoe we ons geldsysteem duurzamer kunnen maken. Hebben we daarbij centrale banken eigenlijk wel nodig?

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs