EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 931 tot 935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

We sparen niet meer en dat is een groot probleem!

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van FRED, is echter te zien dat de huidige situatie behoorlijk zorgwekkend is. In Amerika is de spaarquote gedaald naar een niveau die we voor het laatst hebben gezien in het jaar 2008. Eenzelfde trend is ook waarneembaar rond het jaar 2000. Opvallend genoeg werden we in beide gevallen kort daarna geconfronteerd met een economische crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Nasdaq lanceert crypto trading platform mogelijk al op 14 juni

Een combinatie tussen de technologie van ’s werelds grootste beurs voor technologieaandelen (en 2e grootste aandelenbeurs ter wereld) en cryptomunten moet vonken geven. Dat is dan ook wat we mogen verwachten vanaf 14 juni, dan lanceert Nasdaq-filiaal DX mogelijk al zijn eigen crypto trading platform.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Het kamerdebat over cryptovaluta laat zien dat de politiek Bitcoin niet begrijpt

Het kamerdebat over cryptovaluta toont aan dat de politiek Bitcoin niet begrijpt De kamer debatteerde op 16 mei 2018 over cryptovaluta zoals Bitcoin. De aanvrager van het debat, Dhr Paternotte, en de minister van Financien erkenden beide dat Cryptocurrency en Blockchain een aanjager kunnen zijn voor innovatie en dat we deze niet in de kiem moeten smoren. Ze pleitten echter allebei voor een nieuwe Bitcoin en laten daarmee zien dat ze niet snappen waar het bij Bitcoin om draait: Financiele soevereiniteit. We hebben het debat voor je op youtube gezet en soundcloud.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Gooit deze stokoude stier de handdoek in de ring?

De Amerikaanse obligaties bevinden zich sinds 1982 in één van de langstlopende stierenmarkten allertijden.

BiancoResearch signaleert voor het eerst problemen aan de horizon.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

EU overweegt handelsstrategie voor in stand houden Iran-deal

De EU overweegt Europese bedrijven die zowel in Iran als de VS actief zijn te beschermen tegen Amerikaanse sancties. De unie zet hier mogelijk een nooit eerder gebruikte verordening voor in.

Met de verordening erkent de EU de sancties niet en kunnen ondernemingen gewoon blijven draaien. Voor eventuele verliezen kunnen ze worden gecompenseerd.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs