EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9301 tot 9305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Spaargeld vlucht in contant geld bij negatieve rente

Bij een negatieve rente haalt een op de drie spaarders geld van de bank om het als contant geld te kunnen bewaren. Dat blijkt uit een enquête die de Autoriteit Financiele Markten (AFM) hield onder haar eigen consumentenpanel. Een op de vijf respondenten zal het spaargeld in dat geval gebruiken om te gaan beleggen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Bank of Japan bezit een derde van Japanse staatsschuld

De staatsschuld van Japan is nu al voor een derde deel in handen van de Bank of Japan en door het opkoopprogramma van de centrale bank zal dat percentage alleen maar verder toenemen. Maar er dreigt tegelijkertijd een tekort aan schuldpapier te ontstaan, omdat ook banken, pensioenfondsen en verzekeraars verplicht zijn het schuldpapier als onderpand aan te houden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Russische straaljager rakelings langs Amerikaans schip

De spanningen tussen Rusland en de Verenigde Staten liepen gisteren hoog op in de Baltische Zee. Een Russische SU-24 straaljager vloog meerdere keren rakelings over het Amerikaanse gevechtsschip Donald Cook, dat samen met de marine van Polen een NAVO oefening uitvoerde in de Baltische Zee. De bemanning van het schip maakte beelden van het incident.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

LIVE: Poetin geeft jaarlijkse Q&A sessie

De Russische president geeft vandaag voor de 14e keer zijn jaarlijkse Q&A sessie. Vorig jaar duurde deze sessie bijna vier uur en werden uit 3 miljoen ingestuurde vragen 74 vragen behandeld door de president. Volg het nu live op Marketupdate. Heeft u de uitzending gemist? Dan kunt u hier ook de volledige video terugkijken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Nieuwe Nederlandse effectenbeurs van start

Een nieuwe Nederlandse effectenbeurs, Nxchange, biedt Europese bedrijven vanaf donderdag de mogelijkheid direct kapitaal op te halen bij beleggers in hun eigen netwerk. 

Een nieuwe Nederlandse effectenbeurs, Nxchange, biedt Europese bedrijven vanaf donderdag de mogelijkheid direct kapitaal op te halen bij beleggers in hun eigen netwerk. 

Dat lijkt op crowdfunding, maar dan via effecten die vervolgens op een gereguleerd platform verhandelbaar zijn.

Nxchange biedt daarmee een alternatief voor een beursgang, die vaak duur en complex is. ''In de tijd van sociale netwerken en nieuwe technologie is het logisch om ook voor effectenhandel met een oplossing te komen waarbij bedrijven en investeerders die elkaar al kennen, elkaar ook rechtstreeks kunnen vinden'', zei directeur Marleen Evertsz.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs