Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 9301 tot 9305
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 17 december 2015

6 Parels van Poetin

In Rusland heeft de elfde jaarlijkse persconferentie van president Poetin plaatsgevonden. Een keer per jaar beantwoordt de Russische president traditioneel de vragen van de 1.400 aanwezige Russische en buitenlandse journalisten en het publiek.

De vragen zijn vaak scherp en vele van Poetins fans wijzen er op dat weinige andere wereldleiders de energie, durf en wil zouden hebben om 4 uur lang 'live' televisie te doorstaan

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 17 december 2015

Italiƫ pompt 160 miljard euro in economie

De Italiaanse overheid trekt de komende vijf jaar 160 miljard euro uit om de derde economie van de eurozone structureel te laten groeien.

Het staatsinvesteringsfonds Cassa Depositi e Prestiti (CDP) heeft donderdag bekendgemaakt het geld aan te zullen trekken bij overheden en particuliere geldschieters in binnen- en buitenland.

Het vijfjarenplan stoelt op vier 'vectoren': steun bieden aan overheidsinstanties en lokale autoriteiten, het verbeteren van de infrastructuur, de ondersteuning van het bedrijfsleven en vastgoedontwikkeling.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 december 2015

De bankensector gaat compleet veranderen

We leven in een tijd waarin de nieuwe ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Volgens een onderzoek van Business Insider zou ook de bankensector in de toekomst wel eens compleet kunnen gaan veranderen. Volgens dit onderzoek bezoeken vooral de oudere mensen vandaag de dag nog een lokale bank, maar de jongere generatie regelt alles al via het internet.

Op de staafgrafiek hierboven kunnen we zien dat ruim 38 procent van de ondervraagden op dit moment een lokale bank niet fysiek bezoekt. Ook de meeste banken zijn van mening dat het bankgebeuren steeds meer zal gaan afspelen via het internet. Dat is ook de reden dat er de afgelopen jaren al meerdere lokale banken hun deuren hebben moeten sluiten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 december 2015

De dure dollar zorgt voor de nodige problemen

De afgelopen maanden werd er al vaak gesproken over het negatieve effect dat de dure dollar op de Amerikaanse economie zou kunnen gaan hebben. De afgelopen maanden is dit effect nog niet echt duidelijk zichtbaar geworden, maar dat zou in de toekomst wel eens snel kunnen gaan veranderen.

Zo publiceerde Markit Economics een grafiek die laat zien dat de Amerikaanse productie sinds oktober dit jaar al bezig is met een negatieve trend. Op de bovenstaande grafiek kunnen we zien dat de Amerikaanse productie de afgelopen weken verder is teruggelopen. In december is deze productie uiteindelijk terecht gekomen op een notering van 51.3. Een notering boven de 50 impliceert een expansie, maar deze notering is beduidend zwakker dan de notering van 52.6 waar de economen op hadden gerekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 december 2015

Dit is de belangrijkste investering die u ooit moet doen

Een onderzoek bij een groep van verschillende succesvolle mensen is het eens over het resultaat: de belangrijkste investering die u ooit moet doen is uzelf. U bent uw eigenlijk waardevolste schat, alleen u bent in staat om succesvol te worden en veel geld te verdienen. Investeer in uzelf.

Een van de weinige dingen in het leven die u niet kunt kopen is tijd. Maar u kunt er wel voor zorgen dat uw tijd meer waarde creƫert. Hoe hoger de inkomsten hoe meer dit zal opbrengen. De beste manier om uw inkomsten te verhogen is door te investeren in uzelf.