Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 936 tot 940
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: donderdag 10 augustus 2017

Duitse Politie Vakbond: We hebben de controle over het land verloren

Britse en Russische experts: EU-landen onderschatten het gevaar van massa immigratie, al 40.000 getrainde terroristen in Europa, binnenkort 100.000 – Buitenlandexpert: ‘Tal van toekomstige bloedige aanslagen zullen als chantagemiddel worden gebruikt om Europese volken te onderwerpen aan islam’

Het hoofd van de Duitse Politie Vakbond (GdP) Oliver Manchow heeft afgelopen woensdag gewaarschuwd dat de criminaliteit door migranten dermate uit de hand loopt, dat de autoriteiten feitelijk de controle over het land hebben verloren. Ook wordt gewezen op nog een gevaar, namelijk aan islamisten verwante linkse radicalen, die Hamburg tijdens recent G20 top urenlang in een compleet slagveld veranderden, en dat terwijl er maar liefst 23.000 agenten waren ingezet. Malchow: ‘Maar meer hadden we er ook niet.’

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 10 augustus 2017

'Verenigd Koninkrijk wil tot 40 miljard euro betalen voor Brexit'

Het Verenigd Koninkrijk is bereid een bedrag tot 40 miljard euro te betalen als deel van een overeenkomst over het Britse vertrek uit de Europese Unie.

Volgens de krant zijn de Britten alleen bereid dat bedrag te betalen als dit deel uitmaakt van een breder akkoord over handelsbetrekkingen met de EU.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 10 augustus 2017

Minst veilige land ter wereld is…

Singapore, Oezbekistan en IJsland zijn de veiligste landen ter wereld. De twijfelachtige eer voor minst veilige land gaat dit jaar naar Venezuela. Dat blijkt uit een onderzoek van Gallup, waarbij 1.000 mensen van 15 jaar en ouder werden geïnterviewd in 135 verschillende landen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 10 augustus 2017

De koers was nog nooit zo hoog: 1 Bitcoin is nu meer dan 2650 Euro waard.

De koers was nog nooit zo hoog: 1 Bitcoin is nu meer dan 2650 Euro waard. De Bitcoin koers heeft weer een nieuwe all-time high bereikt met een voorlopige tussenstand vanbijna 2700 Euro. Begin juni werd de 2600 euro al even aangetikt maar daalde daarna weer, waarschijnlijk dankzij de toenmalige onzekerheid over de Bitcoin fork en Segwit. Nu segwit binnenkort geactiveerd wordt, het netwerk niet is gesplitst en men massaal zijn BitcoinCash lijkt te dumpen voor Bitcoin zit de stemming er de laatste dagen weer goed in.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 10 augustus 2017

Bitcoin schiet door de $3000,- naar hoogte punt ooit

De prijs van Bitcoin heeft het hoogste niveau ooit bereikt. De grootste digitale cryptovaluta steeg tot maar liefst 3200 dollar. Het is een stijging van ruim 15% ten opzichte van een dag eerder. Na de geslaagde hard fork (waaruit Bitcoin Cash ontstond) hebben investeerder blijkbaar weer vertrouwen in de toekomst van de cryptovaluta. De totale marktkapitalisatie van bitcoin steeg tot boven de 50 miljard dollar. De prijs in euro’s voor één bitcoin is nu zo’n €2700,-.