Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 936 tot 940
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

DNB: Stevige aanpak aflossingsvrije hypotheken nodig

Volgens De Nederlandsche Bank moeten kredietverstrekkers klanten actief wijzen op het risico van aflossingsvrije hypotheken en ze helpen bij het vinden van een passende oplossing.

[video]

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Hackers kraken via SMS authenticatie simpel uw email en bitcoin

Een technisch bericht wat voor veel lezers van belang kan zijn: hackers blijken in staat om simpel misbruik te maken van SMS-authenticatie via uw mobieltje om uw email/gmail account en vervolgens ook uw eventuele bitcoin wallet te kraken. Vanwege te verwachten kwetsbaarheden heb ik zelf SMS authenticatie –of dat nu voor een email- of bank account is- sowieso altijd standaard uitgeschakeld. Experts adviseren u om hetzelfde te doen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Nieuwe financiële crisis loert om de hoek; we weten alleen niet welke…

Financiële crisissen moeten met een hogere frequentie worden genoteerd. Het probleem wordt bijna een vast gegeven van het moderne leven. Dat blijkt uit een rapport van Deutsche Bank.

Ook momenteel dreigt volgens de onderzoekers een financiële meltdown, maar is het moeilijk te voorspellen waar een uitbarsting dreigt. Er wordt zelfs niet uitgesloten dat de aanzet voor de problemen bij de grootste centrale banken van de wereld liggen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

“Trump zet de wereld op pad naar Derde Wereldoorlog”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft felle kritiek gekregen van de Republikeinse senator Bob Corker. Hij gelooft dat Trump de wereld op pad zet naar een Derde Wereldoorlog. De man was tijdens de verkiezingscampagne nog de veiligheidsadviseur van Trump,​ en kwam zelfs in aanmerking om vicepresident of minister van Buitenlandse Zaken te worden.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

TA Zilver Analyse Roy | 2017 - week 41

html table is no longer supported. See https://policies.yahoo.com/us/en/yahoo/terms/product-atos/yql/index.htm for YQL Terms of Use