Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 936 tot 940
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

‘Stoottroepen’ Erdogan niet welkom op G20 in Hamburg

Duitsland heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan gevraagd de bodyguards die vorige maand in Washington negen betogers het ziekenhuis in hebben geslagen niet mee te brengen naar de G20-top. Die vindt volgende week in Hamburg plaats.

Volgens Martin Schafer, een woordvoerder voor het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken, “toonden sommige buitenlandse veiligheidsdiensten van de Turkse delegatie toen geen respect voor de wet en zijn ze daarom nu en in de toekomst niet welkom in Duitsland.”

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Signalen nieuwe financiële crisis klinken steeds luider

David Stockman, een bekende op het economische toneel en voormalige directeur van het gerenommeerde Office of Management and Budget onder president Reagan waarschuwt opnieuw voor een zware financiële crisis indien het huidige beleid wordt verder gezet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Duitsland en VS op weg naar handelsoorlog?

Het water tussen Duitsland, de grootste economie van de Eurozone en de Verenigde Staten is de afgelopen decennia nooit zo diep geweest. Dit voornamelijk door de stroom van verwijten aan het adres van Duitsland door de Amerikaanse president Trump. Hoe lang dit nog bij woorden blijft zal bang af te wachten zijn aldus vele CFO’s.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Olie binnenkort waardeloze grondstof?

Olie, het zwarte goud van weleer, is nu één van de slechtst presterende grondstoffen ter wereld. Deze basisgrondstof van de wereldeconomie laat momenteel het slechtste semester noteren van de laatste 20 jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

OPEC-akkoord gedoemd te mislukken komende jaren

De kans dat het OPEC akkoord nog diverse jaren zal standhouden is zeer miniem. In het beste geval haalt de OPEC 2019, dit aldus een analyse van de investeringsbank Macquarie.