EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9356 tot 9360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 april 2016

Rusland blijft goud kopen: 500.000 troy ounce in maart

Rusland heeft in maart een half miljoen troy ounce goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de centrale bank. De totale waarde van de goudvoorraad steeg naar de afgelopen maand naar $58,14 miljard, wat betekent dat de centrale bank nog steeds 15% van haar totale reserves in edelmetaal aanhoudt.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 21 april 2016

Beleggen in Zilver rendeert 24% in 2016

De zilverprijs is sterk gestegen dit dit jaar. Met name in de laatste week is het hard gegaan. Kenmerkend is de vraag.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 21 april 2016

Beleggen in de elektrische revolutie? Volg de koperprijs

Als de elektrische revolutie doorzet zou koper wel eens een cruciale belegging kunnen worden.

Als de elektrische revolutie doorzet zou koper wel eens een cruciale belegging kunnen worden.

Omdat de wereldwijde middenklasse steeds verder groeit, wordt ook de behoefte aan elektrische apparaten steeds groter. Onder meer over dat idee schreef investeerder Gianni Kovacic het boek ‘My electrician drives a Porsche’, waarover Business Insider bericht.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 21 april 2016

Pensioenkortingen steeds dichterbij

Pensioenkortingen dreigen. Bij alle grote Nederlandse fondsen zit er te weinig geld in kas en als de pensioenfondsen het komende jaar geen miraculeus herstel laten zien, gaan de pensioenen vanaf 2017 drastisch omlaag. De dekkingsgraden zijn momenteel dramatisch laag. De pensioenfondsen moeten een dekking hebben van minimaal 105 procent.

Het ABP heeft nu een dekkingsgraad van 90 procent, zorgpensioenfonds Zorg en Welzijn maar 89 cent. De kans dat in 2017 de pensioenen moeten worden verlaagd, wordt daardoor steeds groter. Van de grote fondsen staat alleen pensioenfonds voor de Bouw er nog redelijk voor, met een dekkingsgraad van 103,9 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 april 2016

Pensioenfondsen in zwaar weer: korting komt dichterbij

De kans dat pensioenen volgend jaar moeten worden gekort is afgelopen kwartaal gegroeid. Door de lage rente is de financiële positie van de grote Nederlandse pensioenfondsen verder weggezakt.

De fondsen kwamen donderdag met een sombere boodschap voor hun deelnemers. ,,Kortingsmaatregelen in 2017 komen met de dag dichterbij”, zei directeur Guus Wouters van metaalfonds PMT. ,,We verkeren in de gevarenzone”, benadrukte ABP-voorzitter Corien Wortmann-Kool. ,,Er blijft een aanzienlijke kans dat we de pensioenen in 2017 voor het eerst in ons bestaan moeten verlagen”, aldus directeur Peter Borgdorff van zorgfonds PFZW.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs