EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9361 tot 9365 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Apple recycleert voor €35 miljoen goud uit iPhones

Apple heeft zo’n $200 miljard cash geld op zijn balans staan, maar toch blijft het bedrijf op zoek naar manieren om geld te verdienen. Uit het jaarlijkse milieurapport blijkt dat de technologiereus vorig jaar ongeveer een ton goud recycleerde uit zijn iPhones, iPads en Macs. Dat is een slordige $40 miljoen of €35 miljoen waard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Rusland en China willen handelsplatform voor goud

De centrale banken van Rusland en China willen gezamenlijk een handelsplatform creëren om de goudhandel tussen beide landen te optimaliseren. Zowel China als Rusland spelen een belangrijke rol in de wereldwijde goudmarkt, niet alleen omdat de centrale banken van deze landen verreweg het meeste goud kopen, maar ook omdat beide landen enorme goudmijnsector hebben.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Welk land is de grootste bedreiging voor de vrede?

Welk land is de grootste bedreiging voor vrede in de wereld? Die vraag stelde het Amerikaanse onderzoeksbureau Gallup een aantal jaar geleden aan mensen in 68 verschillende landen. Op de eerste plaats komt de Verenigde Staten (24%), gevolgd door Pakistan (8%) en China (6%). Klik voor de wereldkaart met alle resultaten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Alles wijst op een nieuwe prijsexplosie bij goud en zilver

Er zijn 3 duidelijke signalen die aangeven dat we een nieuwe forse opwaartse beweging mogen verwachten bij de edelmetalen goud en zilver. Na enkele weken van consolidatie lijkt een nieuwe periode van stijgende koersen aangebroken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Vorig week was een rampzalige week voor de financiële markten, maar niemand die iets zegt

Vorige week was een zeer bijzondere week zonder dat je daar ook maar iets van gemerkt hebt. “Wanneer het serieus wordt, moet je liegen.”, dat zei Jean-Claude Juncker ooit. En er werd wat afgelogen in Washington vorige week. Zouden er dan zo’n serieuze problemen zijn?

Laten we eerst een op een rijtje zetten wat er vorige week allemaal gebeurde in de Verenigde Staten en Europa:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs