EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9371 tot 9375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Vorig week was een rampzalige week voor de financiële markten, maar niemand die iets zegt

Vorige week was een zeer bijzondere week zonder dat je daar ook maar iets van gemerkt hebt. “Wanneer het serieus wordt, moet je liegen.”, dat zei Jean-Claude Juncker ooit. En er werd wat afgelogen in Washington vorige week. Zouden er dan zo’n serieuze problemen zijn?

Laten we eerst een op een rijtje zetten wat er vorige week allemaal gebeurde in de Verenigde Staten en Europa:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Olieprijs kan binnen enkele dagen terugvallen naar $30 per vat

Na de mislukte meeting in Doha, Qatar, lopen de analisten elkaar voor de voeten om hun koersdoel voor olie naar beneden bij te stellen. Verschillende analisten verwachten zelfs een terugval tot $30 per vat, misschien zelfs deze week al. De olieprijs laat het voorlopig nog niet aan zijn hart komen, maar hoe lang nog?

De leden van de OPEC en Rusland wisten dit weekend geen overeenstemming te bereiken over het bevriezen van de olieproductie. Na weken van speculeren door de markt en tegenstrijdige berichten, gaf Riyad zondag aan dat er alleen een productiebevriezing mogelijk is wanneer Teheran mee zou doen. Iran wil echter de productie opvoeren naar 4 miljoen vaten per dag, het niveau van voor de sancties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Beleid Federal Reserve zorgt voor hogere goudprijs

Marktkenners beweren dat de Federal Reserve langer dan normaal vasthoudt aan het huidige monetaire beleid. Hoewel bekend is dat de Amerikaanse centrale bank veel tijd nodig heeft om van koers te veranderen, zorgt het getreuzel voor wat onrust bij beleggers en investeerders, alleszins een goede zaak voor de goudprijs.

Met de meest recente renteverhoging achter de rug, lijkt het er op dat de Federal Reserve het roer heeft omgegooid, maar niets is minder waar want de rente blijft immers aan de extreem lage kant. De voornaamste reden voor het getreuzel van Fed-president Janet Yellen is de zorg omtrent de lage inflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

'Iraanse olieproductie bijna op niveau voor internationale sancties'

De olieproductie van Iran zal volgens het verantwoordelijk Iraanse ministerie in juni van dit jaar al het niveau bereiken van voor de internationale sancties tegen het land.

De olieproductie van Iran zal volgens het verantwoordelijk Iraanse ministerie in juni van dit jaar al het niveau bereiken van voor de internationale sancties tegen het land.

Voordat de sancties werden ingesteld bedroeg de olieproductie circa 4 miljoen vaten per dag. De sancties werden in januari afgeschaft.

Inmiddels zou de Iraanse productie al op ruim 3,5 miljoen vaten per dag liggen. De uitlatingen van de bewindsman onderstrepen de ambitie van Teheran om terug te keren op de oliemarkt, ondanks de lage olieprijzen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2016

Column Kees de Kort | Een onprettige combinatie

Wall Street is dichtbij een all time high, terwijl de economische vooruitzichten verslechteren en de bedrijfsresultaten onder druk staan.

Wall Street is dichtbij een all time high, terwijl de economische vooruitzichten verslechteren en de bedrijfsresultaten onder druk staan.

BNR-macro-econoom Kees de Kort heeft dan ook zijn bedenkingen bij deze hoge beurskoersen. "Daar houdt iedereen van: hogere koersen, maar ik denk dat die all time high toch een beetje gedragen moet worden door vooruitzichten en resultaten. All time highs zijn goed als je met enige zekerheid kunt zeggen dat de economische vooruitzichten verbeteren en dat de resultaten er goed uitzien."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs