EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9376 tot 9380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016

3 manieren om ooit rijk te worden

Om rijk te worden, heb je 3 dingen nodig en er zijn 3 manieren om het te bereiken. Wat je nodig hebt zijn kennis, hard werken en – heel belangrijk – een plan. Rijk worden is niet gemakkelijk, maar er zijn 3 manieren die bewezen hebben de grootste slaagkans te bieden, op voorwaarde dat je tijd, moeite en doorzettingsvermogen gebruikt.

Wie 2 van de 3 manieren omarmt, verhoogt natuurlijk de kans enorm om echt rijk te worden. Het is allemaal mogelijk en behoorlijk simpel, je moet het gewoon doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016

George Soros snijdt in aandelenposities, ziet goud weer blinken

De miljardair George Soros heeft in het vorige kwartaal voorbereidingen getroffen op turbulente tijden in de aandelenmarkten. Soros Fund Management heeft de blootstelling aan Amerikaanse aandelen met meer dan een derde verlaagd, terwijl er stevige posities zijn ingenomen in goud. Dit blijkt uit stukken ingediend bij het Amerikaanse SEC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016

Huizen in Londen zijn 60% duurder dan voor de crisis

De financiële crisis zal bij heel wat huizenbezitters nog vers in het geheugen zitten. Voor het uitbreken van deze rampzalige crisis was immers bijna elke persoon van mening dat het zo snel mogelijk een huis moest bemachtigen in verband met de stijgende prijzen. Wat er uiteindelijk volgde was echter een lange periode van dalende huizenprijzen.

Door de dalende huizenprijzen van de afgelopen jaren zijn veel huizenbezitters met hun hypotheek onder water komen te staan. Als gevolg daarvan bleven veel personen met een restschuld zitten op het moment dat de woning (verplicht) verkocht werd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016

Beleggen in horloges en juwelen – Hoe begin je eraan?

Er zijn veel meer alternatieven op aandelen en obligaties dan goud en zilver. Horloges en ook juwelen kunnen dienen als een investering. Het kan soms zelfs veel interessanter zijn om hier mee te beginnen dan met aandelen. Maar hoe begin je eraan?

Beleggen in luxegoederen is niet evident, maar kan wel voor een mooi rendement zorgen. Iedereen heeft verschillende ideeën en middelen om te bereiken wat hij of zij wil. Wil je beginnen aan een collectie horloges en juwelen, kan je best onderstaande tips in acht nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016

ECB: ‘Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor de negatieve rentevoeten’

De monetaire wereld draait nu echt compleet door. Alsof negatieve rentevoeten nog niet absurd genoeg zijn, gooit ECB-voorzitter Mario Draghi nog wat olie op het vuur. Hij beweert namelijk dat jij en ik verantwoordelijk zijn voor deze absurditeit. Hoe gek kan het allemaal nog worden?

Negatieve rentevoeten hebben niet alleen een destructieve impact op de financiële markten, het beïnvloedt ook ons dagelijkse leven. Verschillende partijen menen dan ook al een breekpunt bereikt te hebben. Dit kan het begin zijn van een opstand tegen het monetaire beleid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs