EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9426 tot 9430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 mei 2016

Negatieve rente maakt lenen duurder

De introductie van een negatieve rente is de zoveelste poging van centrale banken om de economische groei aan te jagen, maar het wordt met de dag duidelijker dat het beleid vooral veel negatieve effecten met zich meebrengt. Wist u dat de rente op een lening of hypotheek in Zwitserland juist gestegen is sinds de introductie van negatieve rente?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 15 mei 2016

Rabobank: In 2017 gaan de huizenprijzen 5 tot 7% stijgen!

De Rabobank ziet het weer helemaal zitten. Een paar jaar geleden durfde voormalig bestuursvoorzitter Piet Moerland de huizenprijzen niet meer te voorspellen. Hij zei toen: ‘Als je zegt dat ze dalen, gaan mensen daar rekening mee houden, dan wordt het een selffulfilling prophecy. Dat doen we dus niet meer.’” Gelukkig heeft de Rabobank in de persoon van Peter van D. nu weer de perfecte waarzegger gevonden! Ik krijg er een beetje een 2007 gevoel bij…..

De huizenprijzen stijgen in 2016 met 3½ tot 5½% ten opzichte van 2015. In 2017 zal de prijstoename naar verwachting 5 tot 7% zijn

De mannen van de Rabobank worden er natuurlijk dik voor betaald om de Nederlandse bevolking te misleiden. Wat zou jij doen als je in hun schoenen stond?

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: zondag 15 mei 2016

Goudprijs naar $1400 volgens JP Morgan

De goudprijs zal naar $1400 stijgen volgens JP Morgan. De Amerikaanse bank verwacht dat goud binnen.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 14 mei 2016

'Koeweit ziet geen andere optie dan beperken van olieproductie'

Volgens minister Khaled Jarallah van Buitenlandse Zaken van de oliestaat Koeweit, zijn de aanhoudende problemen op de oliemarkt alleen op te lossen door het beperken van de olieproductie.

Volgens minister Khaled Jarallah van Buitenlandse Zaken van de oliestaat Koeweit, zijn de aanhoudende problemen op de oliemarkt alleen op te lossen door het beperken van de olieproductie.

De minister reageert daarmee onder andere op de plannen van Iran, dat de olieproductie van het land op wil hogen tot het niveau van voor de internationale sancties tegen het land. Verschillende OPEC-landen, waaronder Koeweit, doen juist tegenovergestelde pogingen om de oliemarkt te stabiliseren omdat deze kampt met overaanbod en lage prijzen.

Volgens Koeweit “is er geen andere optie dan het bevriezen van de productie”, zo zei de minister van Buitenlandse Zaken van de Golfstaat tegen het persbureau KUNA. Hij noemt de plannen van Iran dan ook onverstandig.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 mei 2016

IMF slaat alarm over Brexit: geen enkel positief effect

Met nog krap anderhalve maand te gaan voert de haute finance de druk rond het Brexit-referendum verder op. IMF-topvrouw Christine Lagarde voorspelde gisteren dat een Brits vertrek uit de Europese Unie "tamelijk erge tot heel, heel erge" gevolgen zal hebben voor de Britse economie.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs