EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9431 tot 9435 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 april 2016

Traagste groeitempo China sinds 2009

De Chinese economie is in het eerste kwartaal gegroeid met het traagste tempo in zeven jaar tijd. 

De Chinese economie is in het eerste kwartaal gegroeid met het traagste tempo in zeven jaar tijd. 

Desondanks tonen positieve signalen uit verschillende sectoren volgens kenners aan dat een opkomende groeivertraging van de op een na grootste economie ter wereld mogelijk het dieptepunt al heeft bereikt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

6 vaardigheden die de rijke mensen zichzelf hebben geleerd

Een zeer kleine minderheid van de wereld is echt, maar dan ook echt rijk. De top 80 miljardairs hebben samen bijna $2 biljoen, een stijging van 50% ten opzichte van 4 jaar geleden. 2/3 van de rijke mensen in de wereld hebben hun fortuin opgebouwd vanaf 0. De meeste miljonairs/miljardair hebben zich dan ook meester gemaakt van onderstaande kunsten.

We schreven gisteren al dat rijke mensen steeds rijker worden omdat ze bepaalde unieke eigenschappen bezitten. Deze eigenschappen kan iedereen aanleren. Om je kans op succes nog meer te verhogen kan iedereen zich ook meester maken van de volgende vaardigheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Cybercriminelen beroven tientallen banken in VS en Canada

Cybercriminelen hebben begin deze maand meer dan 20 Amerikaanse en Canadese banken bestolen. Ze sluisden in een paar dagen tijd 4 miljoen dollar weg, omgerekend 3,5 miljoen euro. De daders wisten de systemen van de bank binnen te dringen door twee types 'malware' samen te voegen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

De PetroYuan vervangt binnenkort de PetroDollar

Je leest of hoort er weinig over in de gewone media, waarschijnlijk omdat het hen gewoon niet opvalt. Maar de PetroDollar kent een trage dood. Uit de assen van het dollarmechanisme dat de Verenigde Staten decennia lang ‘incontournable’ maakte, herrijst nu de PetroYuan.

Olie-exporterende landen recycleren hun Amerikaanse dollars die ze ontvangen bij de verkoop van hun olie door USD-activa te kopen. Hiermee versterken ze de kracht van de wereldreservemunt waardoor nog meer investeerders Amerikaanse dollars kopen. Dit stelt de Federal Reserve in staat om zo veel geld te printen als ze willen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

646.000 Belgen leven in zware armoede

Het aantal Belgen dat de eindjes niet meer aan elkaar kan knopen is vorig jaar licht afgenomen, tot zowat 646.000 of 5,8 procent van de bevolking. Een jaar eerder ging het nog om 5,9 procent, blijkt uit cijfers van Eurostat. Voor de hele EU gaat het voor 2015 om ruim 41 miljoen mensen, of 8,2 procent van de populatie. In 2014 was dat nog 9 procent.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs