EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9436 tot 9440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Het Britse referendum gaat spannend worden

Op 23 juni zullen de Britten naar de stembussen gaan om te beslissen over het lot van het Verenigd Koninkrijk. De meningen over een eventuele uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie, zijn behoorlijk verdeeld. De meeste economen waarschuwen er echter wel voor dat de Britse economie voornamelijk aan het begin wel eens last kan krijgen van een eventuele uittreding uit de EU.

Econoom Liz Martins, van zakenbank HSBC, constateert dat het aantal Britten dat voor een uittreding is uit de Europese Unie, de afgelopen maanden gestaag is gestegen. Ondanks dat hebben het aantal tegenstemmers nog steeds de bovenhand.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Is de Chinese groei betrouwbaar?

Het economische rapport dat afkomstig is uit China maakt duidelijk dat het Chinese bruto binnenlands product het eerste kwartaal met 6,7% in waarde is gegroeid. Dit groeicijfer was in lijn met de verwachtingen van de analisten. Wei Yao, van Societe Generale, vraagt zich echter af of de Chinese groei wel betrouwbaar is.

Yao heeft het in dit geval niet over de betrouwbaarheid van de macrocijfers, maar hij heeft het met name over de wijze waarop deze groei in China tot stand is gekomen. Yao heeft grote twijfels of deze groei wel betrouwbaar en duurzaam te noemen is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

'Iran niet aanwezig bij internationaal overleg over olieproductie'

Iran zal zondag naar verluidt niet aansluiten bij het overleg tussen OPEC-leden en niet-OPEC-leden over de wereldwijde olieproductie.

Iran zal zondag naar verluidt niet aansluiten bij het overleg tussen OPEC-leden en niet-OPEC-leden over de wereldwijde olieproductie.

Bij het overleg tussen de verschillende landen dat gehouden wordt in Qatar, wordt een voorstel van Saudi-Arabië, Venezuela, Rusland en Qatar besproken. Het voorstel omvat het handhaven van de olieproductie op het niveau van januari, om zo de olieprijzen te stutten die al lange tijd onder druk staan.

Voorwaarde voor een bevriezing is dat andere grote olieproducerende landen meedoen aan de deal. Iran is een van die belangrijke landen, maar stuurt dus naar alle waarschijnlijkheid geen gezaghebbende personen naar de bijeenkomst. Mogelijk bezoekt een vertegenwoordiger van Iran de bijeenkomst wel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Kris Peeters: "Iedereen in dit land leeft boven zijn stand. Wij allemaal"

Vergeet de begrotingscontrole van de paasvakantie, zegt vicepremier Kris Peeters (CD&V). "Dat was slechts een vingeroefening voor wat ons deze zomer wacht: de begrotingsopmaak voor 2017. Dan gaan we pas echt in de diepte moeten snijden", waarschuwt hij. Niemand zal ontsnappen. Ook de vermogens niet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Moeilijk te geloven, maar dit moderne huis staat er al sinds 1912

Geloof het of niet, maar dit moderne huis is geen nieuwbouw. Het staat er zelfs al sinds 1912! Toen was het een kleine woning met erachter een melkerij. In de jaren zeventig van de vorige eeuw ging de verdieping eraf om er een bungalow van te maken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs