EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9446 tot 9450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

‘Bijna alle geldautomaten kunnen leeggeroofd worden met malware’

De tijd van plof- en ramkraken op geldautomaten is voorbij. Als we digitale beveiliger Kaspersky Lab mogen geloven, zijn de automaten erg kwetsbaar voor aanvallen op de hard- en software.

Een groot deel van de geldautomaten in de wereld draait nog steeds op Windows XP, een besturingssysteem dat al jaren niet meer wordt geüpdatet door Microsoft. Het is daarom niet moeilijk voor een ervaren hacker om het systeem om de tuin te leiden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

Gaat Deense negatieve rente nog dieper dan -0,75% binnenkort?

De wereldrecordhouder op het gebied van negatieve rentes is momenteel Denemarken waar men ten allen tijde probeert om de Deense Kroon binnen aanvaardbare grenzen ten opzichte van de euro te houden.

Economen gaan er tot heden van uit dat de eerste positieve rente in Denemarken op zijn vroegst tegen het jaar 2019 zal voorkomen. Door de kans op een Brexit kan dit scenario echter plots wijzigen waarbij een daadwerkelijke exit ervoor kan zorgen dat de Denen de eerste proefkonijnen zouden worden met een nog diepere rente dan men tot nu toe hanteert. Dit alles is zeker niet uit te sluiten nu het ja en neen kamp dicht bij elkaar liggen en de toekomst van het Verenigd Koninkrijk (en bij uitbreiding deze van de Europese Unie) allesbehalve voorspelbaar is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

Digitaal handelen in milligrammen goud: deze startup maakt het mogelijk met ‘bitcoin-technologie’

De startup Digix maakt het rendabel om digitaal te handelen in kleine hoeveelheden goud. Daarbij maken ze gebruik van Ethereum, een gedecentraliseerd platform dat slimme contracten kan afsluiten.

Ethereum maakt gebruik van dezelfde technologie als de virtuele munt bitcoin: de blockchain. Dit is een openbaar, decentraal register waarin alle transacties staan die ooit zijn gedaan. Deze technologie maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een derde partij een betrouwbare transactie uit te voeren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

België leent 100 miljoen euro, terug te betalen in 2116

België heeft 100 miljoen euro geleend en moet die een eeuw later, in 2116, terugbetalen. Dat heeft het Agentschap van de Schuld bevestigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

De revolutie stoomt door: nog meer Duits-Russische samenwerking op komst

Daags na 25 april, de herdenking van Elbe Day, sluiten het Duitse Wintershall en het Russische Gazprom Neft een belangrijke deal omtrent technologische samenwerking.

Daags na 25 april, de herdenking van Elbe Day, sluiten het Duitse Wintershall en het Russische Gazprom Neft een belangrijke deal omtrent technologische samenwerking.

De symboliek is prachtig: op 25 april 1945 ontmoetten Amerikaanse en Russische troepen mekaar voor het eerst in de oorlog, aan de oevers van de Elbe in het Oost-Duitse Hessen.

Om de Westerse-Russische vriendschap kracht bij te zetten zullen Wintershall (een dochter van BASF) en Gazprom Neft (de olie-dochter van Gazprom) de krachten bundelen om nieuwe technieken te ontwikkelen om goedkoper en meer olie uit de bodem te pompen (EOR), aldus Russisch financiële nieuwssite Finam.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs