EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9461 tot 9465
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Stijging Goudprijs onterecht volgens Goldman Sachs

De recente stijging van de goudprijs is volgens Goldman Sachs gebaseerd op.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Vermogensrendementsheffing in strijd met recht van eigendom

De vermogensrendementsheffing is in strijd met het recht van eigendom, zo concludeert advocaat-generaal Niessen in een advies aan de Hoge Raad. Volgens hem leidt de huidige vermogensbelasting tot willekeurig en in steeds meer gevallen ook tot oneigenlijke ontneming, omdat de belasting van 1,2% hoger is dan het gerealiseerde rendement.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Radar: Hebben we een veilige staatsbank nodig?

Heeft Nederland in deze onzekere tijden behoefte aan een relatief veilige spaarbank? Dat is de vraag die Radar gisteren aan een aantal experts voorlegde. Met de nationalisatie van de SNS bank heeft de overheid immers een staatsbank in handen die ze naar eigen wens kan inrichten. Voorstanders zien een dergelijke spaarbank als relatief veilig alternatief voor spaarders die zo min mogelijk risico willen lopen en die genoegen nemen met een lagere rente.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Opec en Rusland bevriezen olieproductie

Saudi-Arabië, de grootmacht binnen oliekartel Opec, en Rusland hebben dinsdag afgesproken hun olieproductie te handhaven op het niveau van 11 januari. 

Saudi-Arabië, de grootmacht binnen oliekartel Opec, en Rusland hebben dinsdag afgesproken hun olieproductie te handhaven op het niveau van 11 januari. 

Zowel het oliekartel als de grootste producent buiten die groep produceerde destijds een recordhoeveelheid van de grondstof.

De olieministers van Saudi-Arabië, Rusland, Qatar en Venezuela vergaderden achter gesloten deuren in Doha. De bewindslieden concludeerden dat het productieniveau van ruim een maand geleden ''adequaat'' is om aan de vraag naar olie te voldoen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Deze foto verbergt iets wat niemand kan zien

Geoorloofd marketingtrucje of misleidende reclame? Deze foto van een op het eerste gezicht doordeweeks huisje in een buitenwijk van Sydney laat zeker niet álles zien. En het is net dat verborgene dat het immokantoor in een lastig parket brengt.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs