EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9466 tot 9470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

China gaat lopen met de Europese miljarden

Onder andere naar aanleiding van de Europese economische sancties tegen Rusland is de Russisch-Chinese economische handel sterk gegroeid.

Onder andere naar aanleiding van de Europese economische sancties tegen Rusland is de Russisch-Chinese economische handel sterk gegroeid.

De sancties zetten zo’n half miljoen Duitse jobs op de helling en zouden een totale derving van maar liefst 100 miljard euro betekenen voor de Europese Economie, aldus Die Welt.

De geopolitieke spanningen met Rusland spelen in de kaart van de Chinezen. Ten opzichte van Q1 2015 is de Russisch-Chinese handel in Q1 2016 met 3.6% gegroeid.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Nieuwe schuldkwijtschelding Griekenland?

Het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat Griekenland een nieuwe schuldkwijtschelding krijgt. Na hulppakketten voor honderden miljarden, een hair-cut en het opkopen van problematische staatsobligaties, krijgen we binnen afzienbare tijd een nominale kwijtschelding.

De bal ging aan het rollen toen Wikileaks een telefoongesprek tussen directeuren van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) openbaar maakte. Daaruit bleek dat het muntfonds uit de ‘trojka’ wil stappen en de Grieken een schuldkwijtschelding cadeau wil doen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Bernanke: Helikoptergeld misschien wel het beste alternatief

Volgens voormalig Fed-voorzitter Bernanke is 'helikoptergeld' in bepaalde scenario's misschien wel de beste optie. Hij schetst een scenario waarin consumentenbestedingen achterblijven, het conventionele monetaire beleid uitgeput is en overheden niet meer bereid of in staat zijn de economie fiscaal te stimuleren.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Saoedi-Arabie sluit productieverlaging uit – media

De olieprijs is woensdagochtend weggezakt op berichten dat ’s werelds grootste olieproducent Saoedi-Arabië een verlaging van de olieproductie uitsluit, terwijl Iran in plaats van de olieminister, een lagere regeringsafgevaardigde naar de OPEC-bijeenkomst van volgende week in Doha stuurt. Dit meldde persbureau Reuters woensdag.

Een vat West Texas Intermediate werd woensdag 2,0 procent goedkoper, op 41,30 dollar, terwijl de prijs voor een vat Brent 1,9 procent daalde op 43,85 dollar. Dinsdag sloot een vat ruwe olie aan de Nymex nog op het hoogste punt van het jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Basisloon van 6.200 euro, VIP-restaurant, werken tot amper 58 jaar en toch staken luchtverkeersleiders

We hebben een nieuwe staatsvijand nummer 1: de luchtverkeersleiders van Belgocontrol. In heel het land en ver daarbuiten vind je geen zinnig mens die begrip kan opbrengen voor hun ziekelijke wilde staking waarmee ze de nog bloedende luchthaven van Zaventem bewust opnieuw lam leggen. Hoe sarcastisch wreed moet je zijn om in de nasleep van de terreuraanslagen een momentum te zien voor puur eigenbelang? Luchtverkeersleiders beginnen aan een loon van 6.200 euro en strijken gemiddeld maandelijks 12.000 euro op. Niet allemaal tesamen, maar per kop. Het blijkt echter onoverkomelijk voor hen dat hun prepensioenleeftijd opgetrokken wordt van 55 naar 58 jaar.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs