Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 9476 tot 9480
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 30 december 2015

Column Kees de Kort | Positief nieuws!

BNR's macro-econoom Kees de Kort is best te spreken over de CBS Conjuctuurklok van december. Maar laten we nou ook weer niet overdrijven.

Net als in de voorgaande maanden staan bijna alle belangrijke seinen voor de stand van de Nederlandse economie op groen, meldt het CBS. De meeste indicatoren in de CBS Conjunctuurklok van december 2015 doen het beter dan hun langjarige trend.

"Je ziet al een tijdlang gewoon meer plusjes dan minnetjes", stelt De Kort vast. "Dus dat conjunctuurbeeld verbetert. Dat is een proces dat al een jaartje of anderhalf, twee, gaande is. Dat ziet er wel aardig uit."

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 30 december 2015

India komt met nieuwe World Silver Council

Vanaf volgend jaar krijgt India met de World Silver Council een nieuwe organisatie die de belangen van de zilvermarkt moet behartigen. De India Bullion and Jewellery Association (IBJA) is van mening dat er meer aandacht moet komen voor zilver en dat deze markt behoefte heeft aan standaardisatie.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 30 december 2015

De tien best gelezen artikelen van 2015

Waar begin je als een overzicht wilt maken van de meest spraakmakende gebeurtenissen van het afgelopen jaar? Op financieel en geopolitiek gebied zijn er weer zoveel dingen gebeurd dat het moeilijk is een goede selectie te maken. We doken in het archief en verzamelden de tien best gelezen artikelen van het afgelopen jaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 december 2015

IMF: "2016 wordt ontgoochelend"

Vlak voor de inzet van het nieuwe jaar komt Christine Lagarde, voorzitster van het Internationaal Monetair Fonds, aanzetten met een wel erg sombere nieuwjaarsboodschap. Volgens Lagarde zal de groei van onze economie in 2016 "bijzonder ontgoochelend en onevenwichtig" zijn. Dat meldt De Tijd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 december 2015

10 van de best betaalde jobs waar je geen diploma voor nodig hebt

Ze zijn niet dik gezaaid, maar er zijn nog steeds goede jobs te vinden die goed betalen maar waar je niet per se een diploma voor nodig hebt. Jobsite Adzuna bekeek duizenden jobaanbiedingen en produceerde een lijst van de best betaalde jobs die geen diploma vereisen.