Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 9481 tot 9485
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 december 2015

Rijk worden: Dit is hoe 1 man op 1 jaar $20.000 omvormde tot $100.000

Wil jij rijk worden? Lees het verhaal van ‘Ace’ – de man achter de website van Dividend Digger. Hij slaagde er in om op 1 jaar tijd zijn netto vermogen te verhogen van $ 20.000 naar $ 100.000 zonder magische formule, enkel gezond verstand en het juiste inzicht.

‘Ace’ was het beu om zich steeds in de schulden te steken voor korte termijn geluk met consumptiegoederen en deze schulden af te betalen met nieuwe schulden. Hij besloot om het over een andere boeg te gooien met 4 financiële regels die hem geen windeieren legde.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 30 december 2015

Bieden Bitcoin-resultaten uit 2015 garanties voor 2016?

Het einde van het jaar is bijna daar en de voorspellingen voor 2016 vliegen je om de oren. Zo hadden we jullie 11 december al eens naar een uiterst informatieve infographic verwezen. Hierin kon je allerlei handige statistieken vinden over de groei van Bitcoin in 2015 en werd ook het punt gemaakt dat in 2016 de groei van Bitcoin niet gaat stoppen. De heren van Dutchcowboys zijn nu zo vriendelijk geweest om deze infographic te vertalen in het Nederlands, het artikel kan je hier vinden. Twitter

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: woensdag 30 december 2015

Hoe de olie-industrie de wereld naar haar hand wist te zetten

Onze maatschappij is verslaafd aan aardolie. Het is vrijwel onmogelijk om helemaal te stoppen met het gebruik van aardolie. Om dat te bereiken moet je jezelf buiten de samenleving plaatsen en terugtrekken in de natuur.

Hebben wij zelf gekozen voor die olieverslaving? Nee, er is een lange geschiedenis voorafgegaan waardoor wij zo afhankelijk zijn geworden van aardolie.

James Corbett maakte een documentaire waarin hij de uitlegt hoe het zover heeft kunnen komen. Het klinkt af en toe als een ongeloofwaardige complottheorie: zijn politici dan zo makkelijk te manipuleren door de olie-industrie?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 december 2015

Goud gaat negatief het jaar uit, miljardairs en centrale banken blijven geloven

Het sentiment in de goudmarkt wordt helaas nog steeds door slechts een paar papieren markten bepaald in de VS en Engeland. Dit terwijl de fysieke markten – in onder andere India, China, het Midden-Oosten, Rusland en Turkije – nauwelijks een rol spelen in het dagelijkse prijsmechanisme.

Toch kan dat niet aanhouden en zo denken ook meerdere miljardairs.

Een grote naam die denkt dat een verschuiving in goud aanstaande is, is Stanley Druckenmiller. Vanaf het einde van het derde kwartaal, was hij een van de top 10 houders van de SPDR Gold Trust. Druckenmiller was de belangrijkste strateeg voor George Soros. Hij zette een vrij groot deel van zijn eigen vermogen – dat zo’n $4 miljard waard is – op goud. Zijn 2,9 miljoen aandelen van de SPDR Gold Trust zijn rond de $300 miljoen waard.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 december 2015

Hyperinflatie: Als deze man gelijk krijgt, moeten we ons nu klaar maken

De wereld – en vooral Europa – is in de ban van deflatie. Logisch ook, want de deflatoire krachten zijn sterk. Maar de geschiedenis leert ons dat centrale banken er altijd in slagen om inflatie te creëren. Voor Europa kan dat een probleem zorgen want hyperinflatie is dan niet veraf.

Dit klinkt ongeloofwaardig, maar in onderstaande video van Daily Reckoning, legt men uit dat er 2 elementen nodig zijn om inflatie te creëren: het massaal printen van geld én een economie die er niet meer in slaagt om op volle capaciteit te draaien. Als de economische activiteit in Europa niet aantrekt, kan hyperinflatie wel eens realiteit worden.

Tot vorig jaar voldeed Europa slechts aan een van de tweede voorwaarde, maar daar kwam bij dat de Europese Centrale banken €60 miljard per maand geld creërt uit het niets. Het programma werd nu al met 6 maanden verlengd, nog voor het was afgelopen. Als dit de Europese economie niet aan de gang kan krijgen, zit de mogelijkheid er in dat we in plaats van deflatie angst gaan moeten krijgen voor hyperinflatie.