Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 9481 tot 9485
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 8 december 2015

Olieprijs op laagste peil in zes jaar in New York

De prijs van een vat ruwe olie is vandaag in New York gedaald tot 37,57 dollar, het laagste niveau sinds februari 2009. De daling komt er nadat de organisatie van olie-exporterende landen (OPEC) vrijdag geen overeenstemming had bereikt over een productiebeperking.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 8 december 2015

Wereldwijd zijn er nu 500 Bitcoin pinautomaten, en waar staan ze in Nederland?

Het aantal Bitcoin ATM's of pinautomaten blijft gestaag groeien. Volgens de site coinatmradar.com zijn er nu globaal 500 in bedrijf. Al is dat getal waarschijnlijk niet 100% accuraat toch is het mooi om te zien dat de ontwikkeling niet stil staat. Amerika voert de lijst aan met 182 machines en Nederland staat op de site op de 13e plaats met 7 pinautomaten. Op onze uitgeef-pagina zijn er echter 8 te vinden dus ze lopen lijkt het nog een beetje achter.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 8 december 2015

Spanje wil akkoord met Colombia over goudschat

Spanje wil in het geschil over de eigendomsrechten van de goudschat in het wrak van het galjoen San José een consensuele overeenkomst met Colombia sluiten. Minister van Buitenlandse Zaken José Manuel García-Margallo onderstreepte echter tegelijkertijd dat Madrid de eigendomsrechten claimt. "Dit was een staatsschip, en het is van de staat, onder wiens vlag het voer", zei de minister vandaag aan het persagenstchap Efe in Alicante.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 december 2015

Olie op 7-jaars dieptepunt, MLP-markt crasht

Precies een jaar geleden gaven de Arabieren al te kennen geen gas terug te willen nemen om de olieprijs te ondersteunen. Afgelopen vrijdag bleek definitief dat het bij OPEC ieder voor zich is. Ondanks het chronische aanbodoverschot zal het kartel de wereld blijven overspoelen met olie. Nadat de olieprijs vrijdag al een tik kreeg, verliest de Amerikaanse WTI-benchmark vandaag opnieuw bijna 5% op $ 38.

Dat is exact gelijk aan het dieptepunt van eind augustus. En vlakbij de meerjarige supersteun die net onder de $ 40 ligt, waarbij we wel optekenen dat olie eind 2008 even laag in de $ 30 belandde. De Brent benchmark, die belangrijk is bij de wereldwijde handel in olie, noteert met

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 7 december 2015

Goudreserves China hard toegenomen in november

De goudreserves China zijn in november sterk gegroeid. De Chinese goudvoorraad bedraagt nu 1744 ton waarmee China in de buurt komt van...