EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 951 tot 955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 4 - 2018

Afgelopen week werd een vreemde week omdat er op maandag geen handel was in de zilverpit zo moesten de stieren een dag extra wachten om hun intenties in daden te kunnen omzetten.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Bitcoin kan nooit winnen, want de overheid zal de controle over het geld nooit loslaten

Cryptomunten hebben geen enkele toekomst. De autoriteiten zullen immers nooit de controle over het geldsysteem willen opgeven. Dat betoogt columnist Jim Edwards in Business Insider.

De bitcoin belooft anonimiteit en onafhankelijkheid en dat kunnen de autoriteiten volgens Edwards nooit toelaten. Een systeem op basis van cryptomunten zou immers het einde van de macht van de overheid betekenen en dat zullen regeringen nooit dulden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Is de bitcoin het alternatief voor ‘de Zwitserse bankrekening’? Overheden zetten strijd tegen crypto’s in

De meeste cryptomunten krijgen opnieuw klappen nu ook India heeft beslist de handel in bitcoins sterk te gaan reguleren. Vorige week was de neerwaartse beweging al ingezet toen zowel China als Zuid-Korea acties tegen de crypto’s hadden uitgevaardigd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 januari 2018

Paus: ‘Derde Wereldoorlog staat voor de deur door nucleaire dreiging’

Paus Franciscus heeft recent laten weten dat hij bang is voor een Derde Wereldoorlog. Deze zal volgens hem mogelijk worden veroorzaakt door een nucleaire ramp. Volgens zijn woorden komt de nucluaire dreiging steeds dichterbij.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 22 januari 2018

Bitcoin na de crash… hoe met het nu verder?

Investeren in cryptocurrencies kan je op heel korte tijd enorm veel geld opleveren. Verhalen van believers die hun investering verveelvoudigd zagen (en nog steeds zien), zijn al lang geen ver-van-ons-bed-show meer. Iedereen kent wel iemand die een slimme investering maakte en een hoop (virtueel) geld verdiende. Maar laat ons even duidelijk zijn: cryptomunten zijn geen ‘slimme’ investering. Speculeer, want dat is het, er dus je spaarcenten niet op. Het zou je met een enorme kater kunnen achterlaten.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs