EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 951 tot 955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Dé regel waar rijke en succesvolle mensen bij zweren

Er is één regel waar vrijwel alle rijke en succesvolle mensen bij zweren, zegt schrijfster en life coach Susie Moore. “Eén kenmerk hebben alle succesvolle mensen gemeen: niet IQ, talent of zelfs opleiding, maar de drang om actie te ondernemen. Succesvolle mensen stellen niets uit”, aldus Moore.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Europa gaat cryptovaluta’s strenger reguleren

Met een meerderheid van stemmen heeft het Europees Parlement een overeenkomst bereikt om een nauwere regelgeving voor cryptomunten af te dwingen. Dat wilt zeggen dat crypto in de Europese Unie minder vrij spel gaat krijgen en meer nauwlettend in de gaten gaat worden gehouden. Het gebruik van crypto zal dan ook aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Investeerder pompt €133 miljoen in crypto-startup dat 'echt' geld vervangt

Drie jonge studenten van de gerenommeerde universiteit van Princeton gooien hoge ogen in Silicon Valley met hun cryptomunt ‘Basis’. Gisteren kondigden ze aan dat een investeringsronde meteen 133 miljoen dollar (108 miljoen euro) heeft binnengebracht. Grote durfkapitalisten pompten grote bedragen in het veelbelovende project.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

'Financiële systeem is nu kwetsbaarder dan in 2008'

Het financiële systeem is nu kwetsbaarder dan voorafgaanda aan de crisis van 2008. Dat zegt Jean-Claude Trichet, die destijds topman was bij de Europese Centrale Bank.

Trichet uit in een interview met de Volkskrant zijn zorgen over de wereldwijde schuldenlast. ''Die toont hoe fragiel het systeem nog altijd is. En ik vind dat de internationale gemeenschap zich daar onvoldoende bewust van is.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

Crypto marktkapitalisatie stijgt naar 391 miljard dollar, klaar voor de stier?

Er zit terug beweging in crypto. Nu ja, die is er altijd geweest, maar deze keer opnieuw in de goede richting lijkt het. Sinds begin vorige week is de totale marktwaarde van crypto gestegen met 141 miljard dollar. Op het moment van schrijven is de gehele markt 391 miljard dollar waard. Het ziet er naar uit dat we ons aan een nieuwe stierenmarkt mogen verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs