Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 951 tot 955
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Slaagt olie er toch in om binnenkort opnieuw te stijgen?

Olie, het zwarte goud van weleer, slaagt er op dit moment niet in om door de grens van de 50 USD per vat te geraken. Ook de komende tijd zal dit zo blijven al blijven er echter twee belangrijke kanshebbers over welke ervoor kunnen zorgen dat de olieprijzen toch door deze grens kunnen breken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Koper doet het weer goed: stabiele belegging of Chinees blufpoker?

Koper doet het opnieuw goed. Futures voor september worden in New York opnieuw aan relatief normale prijzen verhandeld. Vooral in de VS en in China worden duchtig gekocht.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

China gaat tegen 2020 6000 mijnen sluiten!

Het is de Chinezen menens met hun klimaatdoelstellingen: tegen 2020 wil het land maar liefst 6000 mijnen sluiten. Ambitieuze groene sprong voorwaarts of zit er meer achter?

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Brexit: de onderhandelingen hervatten. Waar staan we?

De Europese Unie en Groot-Brittanniƫ hebben de onderhandelingen over hun scheiding weer opgestart. De gesprekken over de brexit, die midden juni werden aangevat, gingen daarmee hun derde fase in.

Gehoopt wordt een overeenkomst te kunnen bereiken tegen oktober volgend jaar, zodat zes maanden later een definitieve scheiding zou kunnen worden ondertekend.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Paus eist zelfde rechten illegalen als Europeanen; Merkel haalt nog eens 1,5 miljoen migranten op

Merkel en Macron willen het miljoenen Afrikanen nog makkelijker maken naar Europa te komen door ze met vliegtuigen uit de Sahara op te halen

Bondskanselier Merkel wil in samenwerking met de Franse president Macron en de EU volgend jaar miljoenen nieuwe moslimmigranten naar Europa halen.