EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9516 tot 9520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

Column Kees de Kort | G20, een natte krant

De G20 in Shanghai heeft eigenlijk weer niks opgeleverd. En dat is een behoorlijke tegenvaller, nadat er vorige week toch behoorlijk wat signalen binnenkwamen dat het links en rechts langzaamaan de verkeer de kant op gaat, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. "Dat is aan dovemansoren gericht: er is geen plan, geen overeenstemming, helemaal niks!"

De belangen lijken gewoon te ver uit elkaar te liggen. En daardoor ontbreekt de bereidheid om een compromis mogelijk te maken, vermoedt Kees de Kort. "Blijkbaar kan dat pas als het echt mis is, net als in 2008. We zien al wel dat het minder goed gaat en er is min of meer besloten dat we elkaar niet in de weg gaan zitten. Daar komt het eigenlijk wel op neer."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

9 gewoontes van toekomstige miljonairs

Veel geld verdienen gaat niet vanzelf, dat zou pas handig zijn. Als je rijk wilt worden, dan moet je daar iets voor doen. Het gemakkelijkste dat je kan doen zijn gewoontes aanleren die ervoor zorgen dat je automatisch veel geld gaat verdienen. Op die manier wordt het geen inspanning, maar een proces.

Iedereen heeft gewoontes en iedereen kan nieuwe gewoontes aanleren. Aanleren van nieuwe gewoontes duurt meestal een tijdje, maar daarna gaat het vanzelf. Succesvolle mensen of mensen die veel geld verdienen hebben bepaalde gewoontes die andere mensen niet hebben. We kunnen hier dus nog iets van leren.

Dit zijn enkele (9 om precies te zijn) gewoontes die rijke mensen zich hebben aangeleerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

Handelsverdrag tussen Europese Unie en Canada stap dichterbij

Het vrijhandelsverdrag tussen Canada en de Europese Unie is een stap dichterbij. Juristen van beide partijen hebben maandag groen licht gegeven voor de uiteindelijke tekst.

Het verdrag, CETA genaamd, maakt na de inwerkingtreding in zeven jaar geleidelijk een einde aan bijna alle importheffingen en dat zou de Europese exportsector jaarlijks een half miljard euro schelen. Door het verdrag moet de handel tussen de wereldblokken een impuls krijgen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

De man die op zijn 30e op pensioen ging, deelt zijn geheim

In 2005 kondigde Peter Adeney zijn pensioen aan. Op zich niets bijzonders zal je denken. Dat is dan buiten het feit gerekend dat Adeney op dat moment slechts 30 jaar was, niet de lotto had gewonnen, niet rijk getrouwd was, geen erfenis had ontvangen, slechts een normaal salaris had en maar 10 jaar had gewerkt .

Hoe kreeg hij dit voor mekaar?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

Verpakte Amerikaanse autoleningen: op naar de volgende subprime-crisis?

Het gaat niet goed met de markt voor Amerikaanse autoleningen. Die worden als pakketjes op grote schaal aan beleggers verkocht, maar het aantal wanbetalingen loopt op.

Het gaat niet goed met de markt voor Amerikaanse autoleningen. Die worden als pakketjes op grote schaal aan beleggers verkocht, maar het aantal wanbetalingen loopt op.

Amerikanen die zich nauwelijks een lening voor de eigen woning konden veroorloven, konden in het eerste decennium van deze eeuw opvallend makkelijk een hypotheek krijgen. Voorafgaand aan de kredietcrisis van 2008 werden zulke ‘subprime’-leningen op grote schaal gebundeld in pakketjes en aan beleggers verkocht.

De subprime-hypotheken waren vaak onderdeel van een belegging waarin ook goede leningen zaten, zodat de beleggingspakketjes per saldo als degelijk konden worden aangeprezen. Maar toen de wanbetaling op subprime-leningen opliep, leidde dit uiteindelijk tot een grote vertrouwenscrisis in de financiële wereld.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs