EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9546 tot 9550
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Column Kees de Kort | Better safe than sorry

De beleggers leggen zich niet alleen neer bij het feit dat het economisch langzaam maar zeker iets minder gaat, ze verliezen daarnaast hun vertrouwen in de autoriteiten die de boel onder controle zouden moeten houden, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

De afgelopen jaren hadden we nog een groot vertrouwen in het establishment, dat die ons zou helpen, kijkt Kees de Kort terug. "Toen waren die problemen er ook, maar toen hadden we nog het volste vertrouwen dat de autoriteiten ons zouden helpen. Dat staat nu onder druk en dan gaan we allemaal dingen vinden die niet prettig zijn, met name in het financiële stelsel. Dan is het een kwestie van 'better safe than sorry' en dan wordt er verkocht."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Goud schiet hoger! Dit is waarom …

De outperformance van goud ten opzichte van aandelen is in 2016 van die orde dat we stilaan kunnen spreken van een trendbreuk. Als belegger wil je tijdig in een nieuwe trend aanwezig zijn. Wanneer het van zeer slecht naar minder slecht gaat, vind je de grootste rendementen. Wacht niet tot het beter gaat of je bent gezien.

Dit is wat er nu gaande is op de goudmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

6 geheime formules van succesvolle jongeren

Millennials, de jongere generatie, is een generatie waarvan velen succesvol ondernemen. Hoe komt het dat deze groep er in slaagt beter te presteren dan oudere generaties? Een eerste succesformule is alvast: slapen.

Er zijn 6 geheime formules die succesvolle jongeren onderscheiden van andere:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Negatieve rente voor $7 biljoen aan staatsobligaties

Meer dan $7 biljoen aan staatsobligaties wordt vandaag de dag verhandeld tegen een negatief rendement. Dat is omgerekend 29% van alle staatsobligaties die zijn uitgegeven door landen die zijn opgenomen in de Global Developed Sovereign Bond Index van Bloomberg.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Grafiek: Deutsche Bank in de problemen

Beleggers twijfelen over Deutsche Bank en doen aandelen en obligaties van de bank in de verkoop. Begin deze week maakten analisten van CreditSight bekend dat de grootste bank van Duitsland mogelijk niet voldoende middelen in kas heeft om alle obligatiehouders in 2017 te kunnen betalen. Maandag verloor het aandeel op de beurs 9%.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs